Durván támadják Megan Foxot

Kiakadt a színésznő, betelt nála a pohár.

Durván támadják Megan Foxot

Megan Fox mindössze 18 éves volt, amikor 2004-ben elkezdett randizgatni az akkor 30 éves Brian Austin Greennel, akihez 2010-ben ment feleségül. 2015-ben a színésznő válni akart, a papírokat is beadta, ám akkor sikerült megmenteni a házasságukat, 2016-ban ismét összejöttek. Szerelmükből három kisfiú született.

Megan sajnos az utóbbi időben már nem volt boldog a férje mellett, amikor pedig a Midnight in the Switchgrass című film forgatásán megismerkedett Machine Gun Kelly-vel, egyből tudta, új fejezet kezdődik az életében.

„Tudtam, hogy valami nagyon vad dolog fog történni, már az első találkozó után, de abban nem voltam biztos, hogy mi. Csak éreztem a lelkem mélyén, hogy ebből lesz valami és igazam lett!” – árulta el egy korábbi interjúban Megan.

A színésznő és új szerelme augusztus 5-én vállalta fel szerelmét először a nyilvánosság előtt, ekkor közös fotót posztoltak Instagramon. Ennek persze az exférjen kívül sokan mások sem örültek, sokan „ribinek” kezdték nevezni Megant, amiért az új szerelmet választotta.

 

View this post on Instagram

 

Achingly Beautiful Boy… My heart is yours 🔪♥️🔪

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on Aug 5, 2020 at 5:57am PDT


„Most elég nehéz dolgokon megyek keresztül, a velem kapcsolatos előítéletek pedig nőgyűlölők, szexisták és egyoldalúak” – kezdte véleménye kifejtését ezzel kapcsolatban az ET-nek adott interjújában.

„Valamiért az embereket boldoggá teszi, ha butának, hiúnak vagy ribinek hívhatnak engem, ami őrület. 15 évig ugyanabban a kapcsolatban voltam, tudod? Bizarr, hogy most ezt a képet vetítik rám, és erősebb, mint az, ami több, mint egy évtizedig tartott. Főleg, hogy igazán soha nem tettem semmit azért, hogy ezt érdemeljem” – mondta kissé feldúltan Megan, akinek most tényleg nem lehet túl könnyű.

Még több

Sztárhírek