Ezért félti a sorozat fiatalabb szereplőit a Stranger Things sztárja

Nagyon aggódik!

Ezért félti a sorozat fiatalabb szereplőit a Stranger Things sztárja

Natalia Dyer a Stranger Things első évada óta meghatározó szereplője a sorozatnak, aki eddig nagyrészt csak pozitív témákkal kapcsolatban szólalt meg, a legutóbbi interjújában viszont egy nagyon kényes dolog került szóba, amit a színésznő szerint nagyon komolyan kéne venni.

És hogy pontosan miről is van szó? Natalia úgy gondolja, hogy Hollywood úgy kezeli a gyerekeket, mintha felnőttek lennének, ami egyáltalán nem normális:

„A filmipar nagyon kemény tud lenni, főleg, ha az ember még gyerek. A sorozatban lévő srácoknak sokkal gyorsabban kellett felnőniük, ez viszont nem hatalmazott fel senkit arra, hogy szexualizálja őket. Millie Bobby Brown csupán 13 éves volt, amikor megválasztották az egyik legszexibb „oknak”, amiért újra érdemes tévét nézni… Ha belegondolunk, ez nagyon beteg dolog, hiszen még csak egy kislány volt!” – kezdte a gondolatait a sztár, aki szerint a szakmának és az embereknek fel kéne fogniuk, hogy mi a normális és mi megy túl egy határon:

„Ezek a gyerekek őrült körülmények között kell, hogy felnőtté válljanak, és bár tudom, hogy már tinédzserek, de ettől függetlenül az embereknek muszáj lenne megérteniük, hogy maximum a munkájukról kérdezzék őket, vagy arról, amiről ők maguk szeretnének beszélni!”

Ha belegondolunk, Nataliának teljesen igaza van, gondoljunk csak bele, hogy Millie Bobby Brown még mindig csak alig 16 éves, az eseményeken mégis évek óta úgy ötöztetik és sminkelik, mintha már felnőtt lenne…

Még több

Sztárhírek