Már nem az apja kezében van Britney Spears vagyona – ő az új gyám

Történt némi változás az énekesnő pénzügyeiben.

Már nem az apja kezében van Britney Spears vagyona – ő az új gyám

Britney Spears körül mindig áll a bál, az utóbbi időben azért, mert fanatikus rajongók egy csoportja azt terjesztette, hogy a gyámjául évekkel ezelőtt megtett apukája, Jamie Spears sikkasztja a vagyonát. Ezen persze kiakadt az énekesnő egész családja, köztük a húga, Jamie-Lynn is.

A gyámsági kérdést Britney kérésére nemrég újratárgyalta az amerikai bíróság, úgy döntöttek Jamie marad a gyámja 2021 februárjáig. Állítólag a sztár örül az „ítéletnek”, pontosan ezt akarta.

Történt azonban némi változás is, a Britney által 2004-ben alapított SJB Revocable Trust-nak ezentúl a húga, Jamie-Lynn lesz a megbízottja. Az énekesnő ezt a céget azért hozta létre, hogy ezzel biztosítsa gyerekei, valamint saját jövőjét. Ehhez az átíráshoz szükség volt a gyám, Jamie, valamint az ügyész, Andrew Wallet aláírására. A testvér ezeket megkapta, azóta ő irányít.

Jamie amúgy a hírek szerint azt szeretné, ha az ide tartozó számlákat blokkolnák, hogy ne legyen pénzmozgás, így Brit pénzét nem fektethetnék be olyan üzletekbe, amiknek semmi értelme.

A jogi hercehurca ellenére Britney Spears boldog, rendszeresen posztol az Instagramjára, hol cuki szelfiket, hol pedig táncolós videókat. A trolloknak pedig korábban azt üzente, örülne, ha elfogadnák, hogy ő így érzi jól magát a bőrében…

 

View this post on Instagram

 

Middle pic has no retouches 💋💋💋💋 !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on Aug 25, 2020 at 12:45pm PDT

Még több

Sztárhírek