Meghan még sosem nézett ki ennyire jól!

Harry herceg felesége gyönyörű szép ezen a felvételen!

Meghan még sosem nézett ki ennyire jól!

Harry herceg és Meghan hercegné nemrég elhagyta Los Angeles-t, titokban ugyanis vásároltak egy meseszép házat Santa Barbara-ban. Mivel az Egyesült Államokban a koronavírus még mindig nagy fenyegetést jelent, a royalok igyekeznek otthonról dolgozni. Ennek köszönhetően a fanok most némi bepillantást nyerhettek az életükbe egy forgatás miatt.

Meghan hercegné a napokban a saját kertjükben ült le kamera előtt beszélgetni a feminista ikonnal, a 86 éves Gloria Steinemmel, aki számos könyvet írt a női egyenjogúságról és a nők társadalmi helyzetéről az elmúlt évtizedekben. A két nő egy hatalmas, régi fa árnyékában foglalt helyet egy kisasztalnál, körülöttük tökéletesen nyírt gyep, mögöttük pedig a ház és a kert látszott.

A volt színésznő hatalmas, divatos kalapot, fehér felsőt, valamint világos színű culotte nadrágot viselt fekete szandállal. A haját kiengedte, az arca pedig csak úgy ragyogott, látszott, hogy nagyon boldog és kiegyensúlyozott.

„Meg, üdvözöllek itthon! Nagyon jó, hogy hazatértél!” – kezdte a beszélgetést Gloria.

„Köszönöm, én is nagyon örülök, nagyon sok okból” – válaszolta mosolyogva Meghan, ezután pedig rátértek fő témájukra, a nők szavazati jogára, illetve arra, miért fontos, hogy ezzel a joggal mindenki éljen.

„Az emberek elfelejtik, hogy milyen keményen küzdöttek az olyan nők, mint te, illetve előtted mások, azért, hogy most itt legyünk” – mondta Meghan.

„Ha nem szavazol, nem létezel” – reagálta erre Gloria, aki hozzátette, ebben az egy dologban minden ember egyenlő, ilyenkor mindenki hallathatja a hangját.

Ezután a két nőjogi aktivista azt fejtette ki, miért extra fontos, hogy a fiatalok szavazzanak, akkor is, ha úgy érzik, az ő voksuk nem számít. Rámutattak, hogy ők lesznek azok, akik tovább életben maradnak az idősebbek után, így ők szenvednek majd azoktól a következményektől, amik elkerülhetőek lettek volna akkor, ha élnek szavazati jogukkal.

Még több

Sztárhírek