Megvan, ki költözik Meghan és Harry angliai otthonába

Eddig is volt róla szó, hogy sok téren átveszi a szerepüket, de ez a lépés már tényleg egyértelmű utalásnak tűnik.

Megvan, ki költözik Meghan és Harry angliai otthonába

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi nemrég egy nagyon pici, zártkörű esküvőn házasodtak össze – természetesen a királynő is ott volt –, majd elmentek egy rövidke nyaralásra Franciaországba, ha már rendesen nem tudták kiélvezni a mézesheteket a járvány miatt.

Most azonban, hogy visszatérnek, kell nekik is egy hely ahol élhetnek, mert nyilván az, ahol eddig éltek, nem jó. És hát pont van egy megüresedett, de nemrég felújított kis lak, ahova be tudnak költözni, ez a hely pedig nem más, mint Harry és Meghan egykori otthona a Kensington-palotában.

A Nottingham-ház azért is tűnik jó ötletnek, mert közvetlenül Eugénia hercegnőék mellett van, aki pedig Beatrix testvére. Illetve tudjuk jól, hogy ott lakik Vilmos herceg és Katalin is a környéken a gyerekekkel együtt. Így legalább az összes herceg és hercegnő egy helyen lehet, ha már Harryék leléptek egy másik kontinensre.

Aztán persze lehet, hogy ez az egész költözés egy jelzés arra vonatkozóan, hogy Beatrix és férje veszik át Harry és Meghan korábbi kötelezettségeit.

Még több

Sztárhírek