Brad Pitt barátnője pont úgy néz ki, mint Angelina Jolie

Tényleg hihetetlen sok a közös vonásuk!

Brad Pitt barátnője pont úgy néz ki, mint Angelina Jolie

Az 56 éves Brad Pitt-re végre újra rátalált a szerelem, szíve választottja pedig nem más, mint egy 27 éves német modell, Nicole Poturalski, művésznevén Nico Mary. A hírt a US Weekly robbantotta, a párt állítólag látták egy párizsi reptéren, majd az is kiderült, a színész kastélyába tartanak Dél-Franciaországba.

Nem mellesleg a fent említett csodaszép épület és szőlőskert az, ami miatt elég sokáig ment a huzavona Brad és Angie között a váláskor, elvileg a mai napig osztoznak rajta. Elég fura ez így, nem?

A párról készült pár szemcsés lesifotó is, ha ezekre kíváncsi vagy, itt nézheted meg őket. A külföldi lapok beszámolói szerint amúgy Brad és Nicole olyanok voltak az utazásuk alatt, akár a szerelmes tinik, le sem lehetett vakarni őket egymásról.

A fanokat azonban nem ez érdekli a modellel kapcsolatban a legjobban, inkább a külsejével vannak elfoglalva. Nico ugyanis sokak szerint elképesztően hasonlít a híres exre, Angelina Jolie-ra. Tényleg lehet ebben valami, hiszen a lány szemei hatalmasak és kékek, az ajkai teltek, az alakja tökéletes, a haja pedig világosbarna. Ez mind igaz Jolie-ra is!

 

View this post on Instagram

 

Monday back to work

A post shared by Nico (@nico.potur) on Jul 27, 2020 at 1:04am PDT

 

View this post on Instagram

 

Traveling i missed you ✈️

A post shared by Nico (@nico.potur) on Jul 4, 2020 at 2:43am PDT

 

View this post on Instagram

 

Take me back to the beachside @saboskirt

A post shared by Nico (@nico.potur) on Jun 23, 2020 at 12:09am PDT

Nicole amúgy öt nyelven beszél, van egy gyermeke, illetve alapított egy szervezetet, ami a cápák megmentéséért küzd. Az Intsagramja szerint szeret utazni és imád a természetben lenni.

Még több

Sztárhírek