Cara Delevingne a szexualitásról csinál sorozatot

Gondoltad volna valaha, hogy a kedvenc modelled az emberi szexualitásról forgat majd dokumentumfilmet?

Cara Delevingne a szexualitásról csinál sorozatot

Talán Cara Delevingne-t leginkább onnan ismered, hogy milyen fantasztikus modell, aki néha színészként is brillírozik, most a dokumentumfilmezésbe is belekóstol. 

A Deadline értesülései szerint Cara ugyanis a BBC-vel és a Huluval összefogva készít egy hat részes sorozatot az emberi szexualitásról és a nemekről. A Planet Sex munkacímet viselő dokumentumsorozatban a modell reményei szerint „nagy kérdésekről vizsgálódik majd a szexualitással kapcsolatban, olyan témakörökben elmélyedve, mint a kapcsolatok, a szexuális vonzalom és a pornográfia népszerűsége.”

A sorozatban Cara részt fog venni a világ vezető szexlaboratóriumai által szervezett kísérletekben, és meglátogat olyan közösségeket, akik az átlagostól eltérően gondolkodnak a szexualitásról és a nemi szerepekről. Bár a forgatást már a nyáron elkezdték volna, a koronavírus ebbe is beleszólt, így a munka jelenleg szünetel.

Ugyan a modell még nem beszélt nyilvánosan a legújabb projektjéről, a szexualitásáról már többször is nyilatkozott. Nemrég a Variety-nek vallotta be, hogy valójában pánszexuális, ami azt jelenti, hogy nemtől függetlenül, bárkihez vonzódhat, ennek azonban elsősorban az illető személyisége az alapja.

„Az a helyzet velem, hogy rengeteget változom. Folyton különbözőnek érzem magam. Vannak napok, amikor nőiesebbnek, de van amikor totál pasisnak érzem magam. De szerintem mindig is pánszexuális maradok” – magyarázta az interjúban.

Még több

Sztárhírek