Cuki dolgot árult el Harryről Meghan

Felcsillant a szeme, amikor elkezdte mondani!

Cuki dolgot árult el Harryről Meghan

Meghan hercegnéről minden fan tudja, hogy a női egyenjogúság egyik élharcosa, így nem meglepő, hogy igent mondott egy beszélgetésre a feminista legendával, a 86 éves Gloria Steinemmel, sok-sok ilyen témájú könyv híres szerzőjével. Az interjút ráadásul Meg és Harry új, Santa Barbara-i otthonának kertjében vették fel, még a család kutyái is feltűnnek a felvételeken.

Az interjú egy pontján szóba került Harry herceg, Meghan ekkor éppen arról beszélt, hogy szerinte a feminizmus és a nőiesség nem zárja ki egymást. Erre Gloria hozzátette, sőt, lehet az ember feminista, férfias és férfi is. Ekkor a hercegné szeme felcsillant, azonnal a hercege jutott eszébe.

„Mint a férjem! Imádtam, amikor bejött, és azt mondta neked, tudod-e, hogy ő is feminista, mert fontos neki, hogy tudjad. Amikor ránézek a fiunkra, az jut eszembe, milyen csodálatos példát mutat majd neki az apukája, aki ennyire magabiztosan a magáénak érzi ezt az álláspontot. Semmi szégyellnivaló nincs abban, ha valaki kiáll az emberi alapjogokért mindenki számára, amiben persze benne vannak a nők is” – fejtette ki Meghan.

Gloria erre azt válaszolta, Harry nem csupán feminista, hanem egy nagyon gondoskodó apuka is, aminek hála Archie tudni fogja, hogy férfiként sem „ciki” szeretni és gondoskodni azokról, akik a legfontosabbak a számukra. Meghan erre hozzátette, a férje nagyon boldog lesz, ha meghallja, hogy Gloria így vélekedik róla.

Még több

Sztárhírek