Hatalmas a botrány a Stranger Thing sztárja körül

Kiakadtak rá a fanok, ez volt az oka.

Hatalmas a botrány a Stranger Thing sztárja körül

Az elmúlt években csak jót olvashattál a Stranger Things sorozat fiatal sztárjáról, Noah Schnapp-ról, aki Will Byers megformálója a képernyőn. Most azonban előkerült róla egy tavaly nyári videó (azóta törölték), ami a Twitteren pörgött be igazán. Ezen az látható, amint a színészpalánta Chris Brown Freaky Friday című számát énekli a barátaival, de a szöveget egy kicsit átköltötték

„Kimondhatom az N-betűs szót?” – teszi fel a videóban a kérdést Noah, majd úgy hangzik, jó sokszor kimondja egymás után, pont úgy, ahogy a dalszövegben is van.

Mivel az Egyesült Államokban már hónapok óta tartanak a Black Lives Matter tüntetések, az ottaniak jóval érzékenyebbek erre a témára, mint korábban. Ennek köszönhetően hamar elkezdett terjedni a #NoahSchnappIsOverParty hashtag, ami nagyjából azt jelenti, hogy Noah befejezte a bulizást. A színész végül Insta sztorikban magyarázkodott, majd bocsánatot kért.

„Nemrég előkerült rólam egy tavaly nyári videó, amin egy dalt éneklek, az N-betűs szó helyett a szomszéd (angolul neighbor – a szerk.) szót mondva a szövegben. Soha nem mondanám ki az N-betűs szót, nem ilyen ember vagyok. Őszintén mondom, soha nem használtam ezt a szót életem során.

A barátaimmal ok nélkül, csak úgy használtuk a szövegben a szomszéd szót. Remélem megértitek, hogy soha nem is gondolnék arra, hogy ilyet megtegyek. A barátaim pedig nem posztolnának videót vagy támogatnának, ha tényleg ilyet mondtam volna – írta, majd hozzátette, ennek ellenére bocsánatot kér mindenkitől, akit valahogyan megbántott.

Instagram/Noah Scnapp

Még több

Sztárhírek