Macaulay Culkin széttrolkodta a saját születésnapját

Egészen hihetetlen, hogy mennyi idős lett az egykori gyerekszínész, és ebben ő is érezte a wow-faktort.

Macaulay Culkin széttrolkodta a saját születésnapját

„Sziasztok, szeretnétek öregnek érezni magatokat? 40 lettem. Szívesen!” – ezt Macaulay Culkin írta Twitterén, majd azzal folytatta a viccelődést, az az ő ajándéka a világnak, hogy miatta most szépen mindenki öregnek érezheti magát. Hiszen valószínűleg még a huszonévesek fejében is egy nyolcéves gyerekként él a Reszkessetek, betörők!-filmek miatt, csakhogy – ahogy Culkin maga is hangsúlyozta most – ő már nem gyerek. Sőt. Szinte öreg.

via GIPHY

A poénkodást pedig ezen a ponton sem hagyta abba, mert utána arról írt, hogy eljött az ideje elkezdeni a midlife crisist, vagyis az életközepi válságot, és épp azon gondolkodik, hogy szörföznie kéne. Csak nem tudja elképzelni, hogyan nézne ki a deszkán, úgyhogy valaki tegye már meg a kedvéért, hogy ráphotoshopolja a fejét egy szörfös testére…

Negyvenedik születésnapján a színészt egyébként barátnője, Brenda Song is felköszöntötte Instagramján. Brenda azt írta, végtelen hosszú ideig tudná sorolni, hogy Macaulay Culkin milyen csodálatos, kedves, szeretetteljes, őszinte, fantasztikus és vicces valaki, de inkább simán csak hálát ad azért, hogy együtt élhet vele. Majd pasiját egy unikornishoz hasonlította, mivel azt gondolta, a való életben ilyen nem is létezik. Aaawww!

Még több

Sztárhírek