7 dolog, ami mindenkit idegesít egy sztárban

A Reddit névtelen vallomásaiban fakadtak ki a netezők a sztárok viselt doglaira.

7 dolog, ami mindenkit idegesít egy sztárban

„Régen a BBC-nél dolgoztam, és a többségük tudatosan vagy tudat alatt, de borzalmas volt. Olyan egyszerű dolgokat nem bírtak megcsinálni, mint felállni egy pohár vízért. Elvárták, hogy kiszolgálják őket.”

via GIPHY

„Soha, de soha nem vállalják fel, hogy dadusuk, házvezetőnőjük, személyi séfjük vagy asszisztenseik vannak. Aztán jönnek a #énidő-vel. Tudod mit? Talán nekem is lenne időm saját magamra, ha sosem kellene főznöm, takarítanom,  vagy úgy konkrétan mindent saját magamnak csinálnom az életben az alvás és a meló közti néhány órában.”

via GIPHY

„Elképesztően sok ingyen cuccot kapnak, pedig bőven van pénzük arra, hogy meg tudják venni azokat.”

via GIPHY

„Az, hogy próbálnak egyek lenni közülünk. Amikor olyanokat mondanak, hogy ebben mind együtt vagyunk benne. Hát nagyon nem! Mi sétálunk, ti repültök. Ne tegyetek úgy, mintha olyanok lennétek, mint mi, mert ez nem igaz.”

via GIPHY

„A milliomosok és milliárdosok adakozásra buzdítanak, pedig nekik annyi pénzük van, hogy akár a világ éhezését is meg tudnák oldani. De nem, inkább én adományozzak még többet, aki épp most kapart össze némi pénzt egy mekis hamburgerre.”

via GIPHY

„Amikor kamuznak a plasztikai műtétekről…”

via GIPHY

„Eljön egy pont, amikor már annyira gazdagok és híresek, hogy elfelejtik, kik ők valójában. És úgy viselkednek, mintha felettünk állnának. Tudom, hogy léteznek jófej hírességek, mint Keanu Reeves vagy Robin Williams (nyugodjon békében), de ők a kivétel, nem a szabály.”

via GIPHY

Még több

Sztárhírek