Brad Pitt az egész világot átverte

Az új szerelmével kapcsolatos a dolog…

Brad Pitt az egész világot átverte

Ahogy valószínűleg te is hallottad már a „tragikus” hírt, Brad Pittnek új barátnője van, aki nem te vagy. Hanem egy modell, Nicole Poturalski. Viszont képzeld, ez a vadiúj infó nem is annyira új, mint ahogy eddig mindenki hitte.

View this post on Instagram

Monday back to work

A post shared by Nico (@nico.potur) on

Bár a bulvárlapok még csak most erősítették meg hivatalosan, hogy az 56 éves Brad a 27 éves Nicole egy pár, most kiderült, hogy konkrétan már KILENC hónapja együtt vannak, anélkül, hogy bárkinek is feltűnt volna. A Daily Mail csapott le pár ősrégi fotóra, ami bizonyítja a dolgot. Ide kattintva csekkolhatod őket.

A képek még tavaly novemberben készültek, és úgy tűnik, a pár épp Kanye West Hollywood Bowl előadásán randizott. És ezek szerint mindez senkinek sem tűnt fel, mivel mindenki azzal volt elfoglalva, hogy azon stresszeljen: mi a helyzet Brad és az exei között? (Az Angelina Jolie-dráma mellett Jennifer Anistonnal is folyton összeboronálták a sztárt.) Pedig a színész nem a múlttal foglalkozott, hanem egy teljesen új szerelem kötötte le, mindez pedig, jó, hogy csak a szemünket nem szúrta ki!

Brad és Nicole jelenleg amúgy a sztár dél-franciaországi kastélyában vakációznak – igen, ez az, amin Brad Angelinával osztozik. Az OK! magazin szerint a pár úgy viselkedik, mint a szerelmes tinik, egy forrás pedig ezt nyilatkozta a Page Sixnek: „együtt vannak, élvezik egymás társaságát a közös nyaraláson.”

Még több

Sztárhírek