Ilyen elképesztő luxusban él Katalin és Vilmos

Wow!

Ilyen elképesztő luxusban él Katalin és Vilmos

Katalin és Vilmos ugyebár a Kensington-palota egy lakrészében élnek, ami valljuk be, elég szimplának hangzik. Mert hát mennyire lehet fényűző egy egyszerű kis lakás? Hát most kiderült, hogy nagyon!

A  True Royalty’s Royal Beat című műsornak mesélte a királyi szakértő, Christopher Warwick, hogy valójában hogyan is néz ki Katalinék lakrésze a palotában: „a pincétől a padlásig 20 szobájuk van. Nem egy kis házikóról beszélgetünk.”

Arra is felhívta az emberek figyelmét, hogy attól még, mert lakrészként, vagy épp lakásként hivatkoznak rá, Vilmosék otthona nagyon nem egy szerény, visszafogott hely. „A royal rezidenciákat mind így hívják, éppen ezért a többség azonnal egy bérházi lakást képzel el. De egyáltalán nem erről van szó. Ha belegondolunk, a Kensington-palota három udvarra lett építve, és mindegyiken elhelyezkedik egy-egy gyönyörű, vöröstéglás ház. Mind össze van kötve, de ugyanakkor különálló házak.”

Egy másik szakértő, Ingrid Seward csak annyit mondott, amikor Katalinék házáról kérdezték: „óriási…mintha egy hatalmas vidéki birtokot költöztettek volna Londonba.” 

Ez részletekbe menően azt jelenti, hogy a hercegi pár otthonának négy emelete (!) van, egy saját, fallal körülvett kertben rohangálhat György herceg a testvéreivel. Ezen kívül öt fogadószoba van (bármit is jelentsen ez), kilenc hálószoba a személyzet részére, egy lift (!), edzőterem, tárolószobák és rengeteg nappali. Szóval, semmi különös, csak egy átlag lakás…khm.

Még több

Sztárhírek