Megmutatta kisbabáját a Glee sztárja

Nagyon édes fotót posztolt a kisfiáról Lea Michele!

Megmutatta kisbabáját a Glee sztárja

A hatalmas hollywoodi bébibumm egyik korai versenyzője Sophie Turner és Katy Perry mellett a Glee sztárja, Lea Michele volt. A színésznőnek is néhány napja született meg a kisbabája, egy fiú, Ever Leo.

Lea most megmutatta az egy hetes gyermekét egy elképesztően aranyos fotón. Persze, hogy némi titokzatosság is vegyüljön a posztba, csupán a bébi tappancsát osztotta meg, ahogy ő és a férje, Zandy Reich keze körülfogják azt. „ForEver hálás leszek ezért az igazi áldásért”– írta az angol szójátékot a kép alá Lea.

View this post on Instagram

ForEver grateful for this true blessing💙

A post shared by Lea Michele (@leamichele) on

Bár kommentelni nem lehet a posztnál, a fotó már több, mint 850 ezer lájkot kapott a sztár követőitől.

Ever születését a hétvégén erősítette meg a People magazin egy forrása, aki elárulta a részleteket: múlt héten, egészen pontosan augusztus 20-án látta meg a napvilágot a kisfiú, valamint azt is hozzátette, hogy „mindenki boldog és egészséges, nagyon hálás az egész család. Eddig nagyon könnyű a babával.”

Lea és a férje, Zandy még tavaly márciusban házasodott össze, miután 2017 júliusában kiderült, hogy járnak. A ceremóniára észak-kaliforniában került sor, és közel 200 vendég vett részt rajta, beleértve a Glee sztárjait,  Darren Crisst és Becca Tobint.

A pár áprilisban jelentette be, hogy kisbabát vár, Lea pedig boldogan posztolgatta a kismama-képeit Instagramra. A színésznő ugyanis már nagyon várta, hogy végre anya lehessen, erről korábban a Health magazinnak mesélt: „atyaég, remélem, hogy legalább tíz gyerekem lesz, ha fizikailag lehetséges ennyit kipottyantani! Haha! Nagyon izgatott vagyok az anyaság gondolatától.”

Ezek szerint nem is kérdés, hogy Evernek előbb-utóbb kistesója is lesz!

Még több

Sztárhírek