Hihetetlenül vicces dolog derült ki Meghan és Harry kapcsolatának kezdetéről

Mókásra sikerült Meghan első karácsonya Vilmos hercegékkel.

Hihetetlenül vicces dolog derült ki Meghan és Harry kapcsolatának kezdetéről

Amióta augusztus közepén megjelent a két royal szakértő, Omid Scobie és Carolyn Durand A szabadság nyomában című könyve, sorra jönnek a jobbnál jobb sztorik Harry és Meghan kapcsolatáról. Kiderült például, hogy a szerelmesek a legnagyobb titokban már a legeslegelső nyilvános megjelenésük előtt eljegyezték egymást, ezt azonban még sokáig senkinek nem árulták el.

A legcukibb azonban az, ami Meghan első, 2017-es royal karácsonyáról derült ki a napokban. A volt színésznő ekkor ünnepelt először együtt Vilmos herceggel és családjával, ezért igyekezett olyan ajándékokat választani a családtagoknak, amikkel szuper jó benyomást tehet rájuk.

Tudta, hogy Vilmos herceg édesanyja, Diana hercegnő legendás humorát örökölte, ezért biztos volt benne, hogy valahogyan szeretné megviccelni. (A karácsonyi poénos ajándékoknak nagy hagyománya van a királyi családban!)

Meghan végül egy olyan kanalat választott sógorának, amin a „cereal killer” kifejezés volt olvasható, ami magyarul müzli gyilkost jelent. Angolul azonban majdnem úgy hangzik, mint a „serial killer”, ahogy pedig a sorozatgyilkost mondják. Jó, mi?

US Getty Images

Harry herceg számára amúgy szintén nagyon fontos a jó humor és a sok nevetés, a fentiek alapján pedig Meghan hercegné ebben is kiváló társa.

Még több

Sztárhírek