A Trónok harca sztárja elhallgattatta a trollokokat új filmjével kapcsolatban

Maisie Williamst nem kell félteni a negatív kritikáktól!

A Trónok harca sztárja elhallgattatta a trollokokat új filmjével kapcsolatban

Hosszú várakozás után végre kijött az Új mutánsok című vadiúj X-Men film. Ez a rész jóval sötétebb, mint ahogy azt eddig megszokhattad, a kritikusokat pedig eléggé megosztja a végeredmény. De ez nem szegte a kedvét a film egyik főszereplőjének, Maisie Williamsnek, sőt: nagyon viccesen reagált az egyik negatív kritikára!

Az Új mutánsok bemutatóját elég sok akadály nehezítette: először is, éveket töltöttek a film fejlesztésével, majd a forgatást és a premiert is többször elhalasztották (utóbbi nyilván a koronavírus miatt történt). Most viszont, hogy végre moziba került a fiatal mutánsokról szóló horror, a kritikusoktól és a közönségtől nem kapta a legpozitívabb visszajelzéseket.

A filmes értékeléseket összegyűjtő oldalon, a Rotten Tomatoes-on egészen pontosan 31%-on áll jelenleg a kritikusok, és 53%-on a mozinézők tetszésindexe. A Forbes kritikusa,  Scott Mendelson pedig egészen odáig ment, hogy szerinte ez „a valaha volt legrosszabb X-Men-film.”

Ezt a véleményt szúrta ki Maisie Williams, aki a filmben amúgy Rahne-t, egy vérfarkas-szerű mutánst alakít, és nem hagyta, hogy letörtje a lelkesedését Mendelson kritikája. Az egykori Trónok harca-sztár szuperül reagált a trollkodásra. Megosztotta Twitteren a cikket, méghozzá a következő kommenttel: „kihagyhatatlannak hangzik! Vedd meg a jegyed most!”  Lol.

via GIPHY

Még több

Sztárhírek