Kamu volt az idei VMA átadó?

Nem úgy zajlott minden, ahogy azt eddig megszoktuk.

Kamu volt az idei VMA átadó?

A 2020-as MTV Video Music Awards-ra többen is kiakadtak, ugyanis sokak szerint nem egy élő eseményt közvetítettek – és igazuk is volt. A Page Six infó szerint a legtöbb előadás, vörös szőnyeges interjú és a díjak kiosztása is napokkal az esemény előtt lett felvéve – aminek, valljuk be, van is értelme a koronavírus idején.

Az MTV egyébként is nagyon odafigyelt arra, hogy minden óvintézkedést betartson. A sztároktól, akiknek New Yorkba kellett repülnie, elvárták, hogy karanténban maradjanak az esemény előtt és után. Sőt, minden résztvevőt teszteltek is koronavírusra. Emellett minden fellépőnek egy napon kellett teljesítenie a feladatait – a próbáit, az előadásait és az interjúit, hogy minél kevesebb időt tartózkodjon a helyszínen.

A Page Six azt is kiemelte, hogy a The Weeknd koncertjét még múlt csütörtökön vették fel, Malumáét pedig szerdán. Bella Hadid pedig pénteken tudta le minden feladatát. Voltak viszont olyan sztárok is, akik nem vették a fáradtságot, hogy elrepüljenek a Nagy Almába: „A Los Angeles-i előadók mind zöld háttér előtt vették fel az előadásaikat. Miley Cyrus, Ariana Grande, Lady Gaga és Doja Cat is vászon elé állt, hogy úgy tűnjön, mintha New Yorkban lennének, pedig el sem utaztak oda” – mondta a lapnak egy forrás.

Még több

Sztárhírek