Kylie Jenner Párizsban pózolt, a fél világot magára haragította

A valóságshow-sztár most tényleg kiakasztott mindenkit!

Kylie Jenner Párizsban pózolt, a fél világot magára haragította

Lassan kezdjük azt hinni, hogy a Kardashian család minden tagjának van egy kifejezett érzéke ahhoz, hogy hogyan lehet felidegesíteni az egész világot minimum hetente egyszer.

A legkisebb Jenner lány ebben maximálisan az élen jár, hiszen folyamatosan tesz valamit, ami kiveri a biztosítékot az embereknél. Egyik nap bőrruhában pózol, a következő nap pedig kiderül, hogy a márkáját gyártó cég hónapok óta nem fizet a dolgozóinak, miközben ő elképzelhetetlen gazdagságban éli az életét.

A mostani kiruccanása viszont még ezek után is tuti, hogy bekerül a top 3-ba  a legbotrányosabb húzásai közül, a sztár ugyanis a koronavírus kellős közepén úgy döntött, hogy elutazik Párizsba.

Oké, ezzel alapvetően nem lenne semmi probléma, ám azok után, hogy Kalifornia kormányzója kifejezetten azt kérte hivatalos közleményében, hogy a lakosok ne hagyják el az államot, az országot meg aztán főleg, így Kylie franciaországi pózolása nagyon felelőtlen döntésnek tűnik.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kylie 🤍 (@kyliejenner) által megosztott bejegyzés, Aug 28., 2020, időpont: 10:42 (PDT időzóna szerint)

Arról már nem is beszélve, hogy az Instájára posztolt képeken nem visel maszkot, annak ellenére, hogy nyilvános helyen is kötelező lenne számára. Ezek után nem meglepő, hogy az emberek elképesztően kiakadtak, véleményüknek pedig hangot is adtak a neten:

„Ez most komoly? Kylie Párizsban pózolgat a pandémia alatt? Szánalmas!”

„Mások komolyan veszik a korlátozásokat, és a saját családjukat sem látogatják meg, Kylie Jenner pedig maszk nélkül sétálgat Párizs utcáin!

„Kylie nem fogta fel, hogy nem szabad utazni a kaliforniai embereknek? Ennyire semmibe veszi a saját és mások egészségét is?”

„Ez a párizsi kiruccanás eddig a legvisszataszítóbb húzása Kylie-nak!”

Még több

Sztárhírek