Szomorú rekordot döntött meg a Fekete Párduc sztárja

Nem kérdés, hogy hatalmas űrt hagyott maga után.

Szomorú rekordot döntött meg a Fekete Párduc sztárja

Az egész világot megrázta az a szombat reggeli hír, miszerint a Marvel-univerzum egyik legnépszerűbb karakterét, a Fekete Párducot alakító Chadwick Boseman meghalt. A tragédia azonban csak a külvilág számára volt hirtelen, a színész akkor már 4 éve küzdött vastagbélrákkal: 2016-ban a harmadik stádiumban diagnosztizálták, ami az elmúlt években már átlépett a negyedik stádiumba.

Azt, hogy Chadwick milyen ikonikus és meghatározó szereplője volt a Marvel-moziknak, egyértelműen bizonyítja, hogy a halálhírét megerősítő bejegyzés volt a Twitter fennállása óta az oldal legnépszerűbb, legtöbb embert elérő posztja: jelen pillanatban 163 ezer kommentnél, 3 millió megosztásnál, és 7.4 millió, együttérzést és megrendülést kifejező like-nál jár – írja a Daily Mail.

Egyébként nem csak Chadwick, de a Feteke Párduc is történelmet írt korábban: ez volt az első film, amiben a legtöbb afroamerikai színész játszott (méghozzá nem rabszolgát), éa 2019-ben 3 Oscar-díjat kapott, amivel azóta is a legtöbb aranyszobrocskával rendelkező szuperhősfilm.

Még több

Sztárhírek