6 furcsa szabály a celebek számára, ha a királyi családdal találkoznak

Mert ilyenkor ők is eltörpülnek az igazi óriások mellett…

6 furcsa szabály a celebek számára, ha a királyi családdal találkoznak

Felkészítőt kapnak előtte

Az oroszlánkirály egyik színésze, Billy Eichner nemrég árulta el, hogy a londoni premier előtt e-mailt kapott arról, hogyan kell majd viselkednie Harry és Meghan jelenlétében. Konkrétan eljuttattak hozzá egy listát, amin szerepelt, mit tehet, és mit nem…

Ne piszkáld a biztonságiakat

A királyi család nagyon szigorú védelemre szorul, hiszen sok a rosszakarójuk, valamint könnyedén terrorszervezetek céltábláivá is válhatnak. Ennek fényében nem csoda, hogy a biztonsági őrök nagyon komolyan veszik magukat, ha valaki viccelődni próbálna velük, egyáltalán nem vennék jó néven.

Érkezz korán, ha velük talizol!

Alapvetés, hogy a királynő érkezik utoljára a royal eseményekre, így mindennél fontosabb, hogy a meghívottak pontosan, az uralkodónál jóval korábban érkezzenek. Harry és Meghan esküvőjén például II. Erzsébet királynő mindössze 5 perccel a menyasszony előtt lépett be a kápolnába, míg George Clooney-ék ekkor már vagy félórája a helyükön ültek.

Nem szabad megérinteni őket

Jennifer Lopez 2011-ben ugyan megfeledkezett róla és megölelgette Vilmos herceget, de a királyi család tagjait nem szabad megérinteni, akkor sem, ha a beszélgetés rendkívül baráti.

A kézfogás mindig okés

Bevett szokás, hogy a royalok és a celebek kézfogással köszöntik egymást, ez teljesen rendben van. A puszi azonban tilos, ahogy az ölelés és a pacsi is.

Ők köszönnek először

Még a leghíresebb hollywoodi sztárok sem szólíthatják meg csak úgy, mondjuk, Katalin hercegnét. Csak akkor beszélgethetnek vele, ha a hercegné előtte kezet nyújtott és csevegést kezdeményezett.

Még több

Sztárhírek