Channing Tatum félmeztelenül jelentette be mesekönyvét

Készülj fel a nem mindennapi látványra!

Channing Tatum félmeztelenül jelentette be mesekönyvét

Színész, rendező, dögös férfi sztripper (Hello Magic Mike!) és most már mesekönyvíró is.  Bizony, Channing Tatum Instagramon-jelentette be, hogy hamarosan megjelenik első saját mesekönyve!

Oké, már az is meglepő lehet, hogy a színész egy gyerekeknek szóló könyvet, de igazán csak akkor fog kikerekedni a szemed, ha meglátod, milyen fotóval közölte ezt a nem mindennapi hírt…

Igen, jól látod, Channing póló nélkül, gyakorlatilag félmeztelenül pózol, cuki plüss unikornisok és egy hatalmas Hello Kitty társaságában… Ha pedig mindez nem lenne elég, a színész még szárnyakat és egy királylányos alvómaszkot is magára húzott. Mi konkrétan nem tudunk betelni a látvánnyal!

De persze valójában most nem Channing Tatumon és az elképesztően izmos felsőtesten van a hangsúly, hanem a mesekönyvén, ami az információk szerint hamarosan meg fog jelenni. A könyv megírásában a 7 éves kislánya, Everly inspirálta és a színész a People magazinnak azt is elmondta, hogy ez nemcsak a gyerekeknek, hanem az apukáiknak is szól. Arra szeretné ugyanis ösztönözni a lányos apákat, hogy legyenek büszkék arra, hogy kislányuk született.

A színész egyébként 2018-ban vált el feleségétől és kislánya anyjától, Jenna Dewantől, akivel több mint 9 évig alkottak egy párt. A válás után egy se veled, se nélküled kapcsolatba bonyolódott Jessie J énekesnővel, de idén tavasszal ennek a szerelemnek is végleg vége lett.

Még több

Sztárhírek