Ezért találgatja az egész net, mikor fogant meg Gigi Hadid kisbabája

Még ezt is mindenki tudni akarja…

Ezért találgatja az egész net, mikor fogant meg Gigi Hadid kisbabája

Tavasszal derült ki, hogy a 25 éves Gigi Hadid első gyermekét várja, a baba apukája pedig nem más, mint szerelme, az egykori One Direction sztár, Zayn Malik. A modell sokáig nem erősítette meg a terhesség tényét, ám utóbb elmondta, nem azért, mert titkolta, hanem azért, mert úgy érezte, nem kell szétkürtölnie az egész világnak, hogy áldott állapotban van.

Mostanra már nagyon nagy a pocakja, így, ha akarná, se tudná rejtegetni. Nem is teszi, épp a napokban posztolt néhány gyönyörűséges kismama fotót. Ezekhez ráadásul odaírta: „33 hetes terhesen.” Ettől pedig beindultak a fanok, elméleteket gyártanak arról, mikor eshetett teherbe

 

View this post on Instagram

 

33 weeks ♡

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Aug 31, 2020 at 7:52am PDT

Egy fan a Twitteren odáig ment, hogy rákeresett, milyen napra esett pontosan a 33 héttel azelőtt. Azt találta, hogy január 12-ére, ami történetesen Zayn Malik 27. szülinapja volt.

„Úgy tűnik valakinek szülinapi szexben volt része!” – írta a posztjához a rajongó.

Más netezők szerint amúgy ez nem lehetséges, mert a képek állítólag még júliusban készültek, vagyis Gigi akkor lehetett 33 hetes, most pedig már a szülésre készülhet. Egy biztos, a baba most már bármikor megérkezhet!

Még több

Sztárhírek