Friss videón, ahogy Harry és Meghan önkénteskedik

Végre előmerészkedtek egy kicsit!

Friss videón, ahogy Harry és Meghan önkénteskedik

Harry herceg és családja nemrég a kaliforniai Santa Barbara-ba költözött, az exroyalok itt vettek egy meseszép házat. A helyi jótékonysági szervezeteknek persze kapóra jött a hírességek érkezése, a Baby2baby azonnal felkérte Harryt és Meghant, hogy vegyenek részt iskolakezdési programjukban.

A herceg és a hercegné rábólintott a dologra, így néhány nappal ezelőtt ők osztogatták a rászoruló gyerekeknek és családjaiknak a különféle adományokat. Volt, aki pelenkát, iskolatáskát, írószert kapott, míg mások tisztítószereket, törlőkendőket. Persze a szervezők extrán ügyeltek a biztonságra, hiszen a koronavírus sajnos nem vicc, pláne nem az Egyesült Államokban.


A családoknak autóval kellett érkeznie, amiből nem szállhattak ki, mindenki számára kötelező volt a maszkviselés, Harrynek és Meghannek még kesztyűt is kellett húznia. A róluk készült videó szerint ez a legkevésbé sem zavarta őket, kedvesek és közvetlenek voltak az emberekkel, mint mindig.

A ruhájuk sem volt királyi, mindketten fehér inget viseltek, Harry-n farmer és baseball sapka volt még, Meghan pedig rövidnadrágban dolgozott. Pont úgy néztek ki, mint bárki más a jótékonysági csapatból. Ennek ellenére persze mindenki azonnal felismerte őket, a családok közül többen is hihetetlenül megörültek nekik, hiszen ott legalább akkora népszerűségnek örvendenek, mint Európában.

Cukik voltak, igaz?

Még több

Sztárhírek