Ikonikus tetkók, amiket a sztárok egy szakításnak köszönhetnek

Neked melyik a kedvenced?

Miley Cyrus

Aznap, amikor tavaly augusztusban bejelentették Miley és Liam Hemsworth válását, a hollywoodi tetoválóművész, Dr. Woo megosztotta az énekesnő új tetkójáról készült képet. A minta Milánó városát jelképezi, ami Miley és akkori barátnője, Kaitlynn Carter romantikus olaszországi kiruccanásának emlékére készülhetett.

Kevesebb, mint egy hét múlva, a sztárnak máris újabb varrás díszelgett a bőrén – ezúttal egy felirat: „az eszem félt, de a szívem szabad volt.”  Ez amúgy egy dalszöveg, a Pixies The Thing című számából, és tökéletesen passzol Miley akkori szitujára.

Az énekesnő harmadik válás utáni tetoválása csak egyetlen szóból áll: szabadság. Bár ez majd csak decemberben került fel Miley kézfejére, a fanoknak meggyőződésük volt, hogy ezzel egyértelműen az exére utalt.

Zayn Malik

Bár most minden fantasztikus Zayn és Gigi Hadid között (reméljük így is marad, hiszen érkezik a közös kisbabájuk), volt egy időszak, amikor folyton összejöttek, majd szakítottak egymással. Az egyik ilyen véglegesebbnek tűnő elválás után, 2018-ban debütált az énekes nyakán két minta is. A 25-ös szám (talán az akkori életkorát szimbolizálva?), illetve egy középen elszakadt virág, egy-egy féllel a nyaka két oldalán. Ráadásul egy hatalmas rózsa is díszeleg a fején, ami egészen a nyakáig leér. A rajongóknak pedig egyértelmű, hogy ezekkel a tetkókkal dolgozta fel Zayn a szívfájdalmait.

Vanessa Hudgens

Alig egy héttel azután, hogy kiderült: Vanessa szakított a pasijával, Austin Butlerrel, a színésznő megmutatta a legújabb szerzeményét. Egy apró virág volt, amit egy hónapra rá a másik oldalán egy női alak rajza követett. Vanessa elmagyarázta, hogy a tetoválás az isteni nőiesség meztelen ábrázolása, ami „a tudatod egy része, mely a gondoskodásért, megérzésért és empátiáért felel”– értelmezte a mintát Suzanne Kingsbury a Bustle-nek. Persze nem biztos, hogy a sztár a szakítás feldolgozásáért varratott magára, de az biztos, hogy abban a 9 évben, amíg Austinnal együtt volt, egyetlen új tetoválása sem született.

View this post on Instagram

Loveeeee 🖤✌🏻😎@vanessahudgens

A post shared by DRAGON 🗽 (@drag_ink) on

Demi Lovato

Bár most már Demi is révbe ért (nemrég jegyezte el a pasija, Max Ehrich), neki is kijutott elég sok a fájdalmas elválásokból. Legutóbb a modell Austin Wilsonnal szakítottak, amikor az összetört szívét a tetoválószalonban igyekezett begyógyítani. Demi, Vanessához hasonlóan az isteni nőiességet jelképező mintát választott. Az ő tetkójának azonban több jelentése is van: az újjászületést, a fejlődést és a rossz dolgok elhalványodását is szimbolizálja. Szóval lehet, hogy ez nem egyszerűen csak egy szakítós-tetkó, hanem annak a szörnyű időszaknak a lezárása is egyben, amin Demi keresztülment. 

Még több

Sztárhírek