Katalin hercegné nem kért Meghanból az első találkozáskor

Talán már akkor érezte, hogy nincs minden rendben Meg körül.

Katalin hercegné nem kért Meghanból az első találkozáskor

Meghan Markle 2016 novemberében lépett be először a palotába, szerelme, Harry oldalán. Akkor még csak néhány hónapja randiztak, javában építette színésznői karrierjét, így teljesen érthető, ha a torkában dobogott a szíve, amikor bemutatták őt a leendő királynak, Vilmosnak. Merthogy Katalin nem volt jelen az első találkozón.

A párról megjelent legújabb életrajzi könyv szerint (A szabadság nyomában) Vilmos felesége abban az időpontban a gyerekekkel volt együtt norfolki otthonukban – írja a The Sun. Az persze kérdés, hogy nem tudták, vagy nem akarták megoldani, hogy Katalin is részt vegyen az összejövetelen, ami miatt a könyv szerint Meghan borzasztóan csalódott volt.

A hármasban töltött nap viszont olyan jól sikerült, hogy gyorsan feledtette Meghannel Katalin hiányát. A leendő király állítólag azzal viccelődött, hogy már alig várta, hogy végre megismerje azt a nőt, akinek köszönhetően ez a buta vigyor ült ki öccse arcára. Külön aranyos a történetben, hogy a találkozótól Vilmos legalább annyira félt, mint maga Meghan.

Még több

Sztárhírek