Katy Perry megmutatta a szülés utáni alakját

Ezután még jobban szeretjük az énekesnőt!

Katy Perry megmutatta a szülés utáni alakját

Miután Katy Perry és Orlando Bloom újra összejöttek a szakításuk után, senki nem gondolta, hogy a kapcsolatuk fénysebességgel fog haladni. A szerelmesek viszont bebizonyították, hogy most komolyabban veszik a dolgokat, mint valaha; bár az énekesnő sokáig titkolta, néhány hónappal ezelőtt kiderült, hogy máris kisbabát vár, az apuka pedig természetesen a kedvenc kalózunk, Orlando.

A kisbaba múlt héten megszületett, és szerencsére a kis Daisy Dove Bloom és anyukája is nagyon jól vannak. Olyannyira, hogy Katy ismét bebizonyította, hogy nem csak jó humorézéke van, de sok hollywoodi hírességgel ellentétben hajlandó felvállalni a szülés utáni alakját.

Tegnap rendezték meg ugyanis az MTV VMA-t, aminek tiszteletére az énekesnő egy hihetetlenül őszinte és vicces képet posztolt magáról:

Katy viccből a kimerültséget jelölte meg a haja és a sminkje készítőjének, utalva a díjátadókon megszokott készülődős képekre, amiken a sztárok megjelölik azt a cirka 100 embert, akik felelősek a tökéletes look elérésében. A kép pedig annyira elképesztően őszinte és mentes a celebek csillogó világától, hogy egyszerűen nem tudjuk nem imádni!

Éljen Katy Perry, ezek után pedig kérünk szépen még ilyen igazi, emberi posztokat a sztároktól!

Még több

Sztárhírek