Meghan és Harry máris kikészítették az új szomszédaikat?

Persze nem szándékosan tették…

Meghan és Harry máris kikészítették az új szomszédaikat?

Meghan és Harry Santa Barbara területére költözött Los Angelesből, és nagyon úgy tűnik, hogy a közvetlen szomszédaik nincsenek elragadtatva a dologtól. A TMZ infói szerint ugyanis Montecito (egy nagyon kicsi és fancy város) lakóinak nem tetszik, hogy a pár miatt elárasztották őket a paparazzik, a helikopterek és a turisták. A royalokat eddig még nem is látták a környéken jönni-menni, de a tudat, hogy ott laknak, rengeteg kíváncsiskodót bevonzott.

A lap szerint a legtöbb lakost nagyon idegesíti a jelenség és rettentően zavarónak tartja: „azt mondják, a lesifotósoknak ideje egy kis szünetet tartania, mert már egy olyan pontot lépnek át, amikor mindenki magánélete veszélybe kerül.”

Biztos a szomszédoknak is elege van a dologból, de valószínűleg Meghan és Harry sem örül annak, hogy végre megtalálta álmai otthonát egy gyönyörű és nyugis helyen, erre kezdődik minden elölről: a fotósok a nyomukban vannak, helikoptereket és drónokat reptetnek a fejük felett, sőt még a rajongók sem hagyják őket békén. Pedig a pár csak arra vágyott, hogy a reflektorfénytől távol, nyugodtan nevelhesse a kis Archie-t, akinek eddig még egy rendes játszótársa sem volt. Reméljük, hogy hamar elül ez a nagy lelkesedés, és olyan életet élhetnek, amilyet megálmodtak maguknak.

Még több

Sztárhírek