Palvin Barbi szexi fotójától azonnal leesik az állad

Szóval ilyen az, amikor egy világhírű modell randira készül…

Palvin Barbi szexi fotójától azonnal leesik az állad

Tedd a szívedre a kezed: 10-es skálán mennyire szívesen lesnél be mondjuk egy láthatatlanná tévő köpeny alól egy olyan szupermenő híresség hétköznapjaiba, mint Palvin Barbi? Még jó, hogy ott az Instagram, ami a modell esetében néha meglepően életszerű.

Mint legutóbbi, egyébként filterektől és különösebb utómunkálatoktól mentes képei, melyeken a fotókhoz tartozó leírás alapján épp randira készül – talpig totál szexiben. (Hát igen, a COVID-érában a Victoria’s Secret angyalok élete is megváltozott, így leginkább a közösségi médián keresztül népszerűsítik a márkát.)

A dögös push-up és a trükkös bugyi megtette a hatását, a szexi galéria már a másfél milliós like-számot is meghaladta (oké, ez nem kihívás egy 14,6 milliós követőszám mellett), és olyan menő hírességek kommentelték, mint például Leonardo DiCaprio exe, Nina Adgal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Getting ready for date night in my Very Sexy push-up bra. The girls are going out tonight 😜 @victoriassecret

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Nemrég egyébként elindult Barbi és szerelme, Dylan Sprouse saját, online futó reality-je is, szóval ha még több #barbimomentre vágysz, irány a modell Instája, és csekkold az eddigi részeket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

How to pick a town. @dylansprouse @digastudios @urweirdmister @duanmackenzie @dillonmoore @julrich21 @cdcdplayer

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Még több

Sztárhírek