Saját kollégája sem ismerte fel Colin Farrellt a Batman forgatásán

Te kiszúrtad őt a film trailerében?

Saját kollégája sem ismerte fel Colin Farrellt a Batman forgatásán

Múlt héten jött ki a Robert Pattinson-féle The Batman első előzetese, ami Bruce Wayne fiatalkorát mutatja be egy igazi sztárparádé kíséretében. Azt már biztosan meg tudtad emészteni, hogy néz ki Rob Batmanként (erről a rengeteg vicces mém is gondoskodott), de valami biztosan zavar: hol volt ebben az egészben Colin Farrell?

Fogadjunk, hogy ha most megnézted a trailert, sem szúrtad ki a dögös sztárt Pingvinként! Ne aggódj, ezzel gyakorlatilag mindenki így van: Colin ugyanis tényleg totálisan átalakult a szerep kedvéért. Szó szerint felismerhetetlen lett, és ezt nem csupán ez a fotó bizonyítja:

Fotó: Profimedia – Red Dot

Igen, ez tényleg a kedvenc ír színészed! És nem, tényleg nem te vagy az egyetlen, akinek legalább kétszer meg kellett néznie ezt az arcot, hogy bármiféle hasonlóságot fedezzen fel Colinnal. Konkrétan a saját kollégáját is sikerült megtévesztenie!

A Gordon felügyelőt alakító Jeffrey Wright a The Jess Cagle Show-ban rajongott a film maszkmestere, Mike Marino munkájáért. „Dolgoztam már vele korábban, és tényleg elképesztően jó. Colin besétált a forgatás helyszínére, én meg csak úgy elmentem mellette. Aztán még képes voltam megkérdezni tőle, hogy látta-e Colint, és tudja-e, mikor jön. Hihetetlen volt!”

Marino munkáit amúgy olyan menő filmekben láthattad korábban, mint a Fekete hattyú, a Bűbáj, vagy a Legenda vagyok. És sorozatokban is dolgozott már: a Gengszterkorzóban, a True Detective-ben és Mark Ruffalo legújabb szériájában, az Ez minden, amit tudokban is.

Még több

Sztárhírek