Elképesztő felvétel került elő Bradley Cooper és Lady Gaga kapcsolatáról

Ezt egyszerűen muszáj látnod!

Elképesztő felvétel került elő Bradley Cooper és Lady Gaga kapcsolatáról

Ugye emlékszel még, amikor az egész világ a Csillag születiket nézte, hallgatta, énekelte, sőt, még arról is beszélt reggeltől estig? Egy picit most visszarepítünk ebbe az időbe, hiszen egy olyan videó került elő, ami a film olvasópróbáján készült. És hogy ez miért érdekes?

Mert a videón Lady Gaga talán először énekelte a kollégái előtt az azóta már ikonikussá vált Shallow-t, Bradley Cooper pedig olyan áhitattal nézte mindezt végig a mellette lévő székből, mintha Gaga élete szerelme lenne. Ugye, most már te is látnod akarod a felvételt? IDE kattintva ezt meg is teheted!

A videó már csak azért is érdekes, mert a Csillag születik kapcsán kábé végtelenszer röppent fel a hír, hogy Lady Gaga és Bradley Cooper nem csak a filmben voltak szerelmesek egymásba. A felvétel láttán pedig komolyan elgondolkozunk, hogy ha ez a hihetetlen kémia már a legelejétől kezdve megvolt közöttük, akkor lehet, hogy tényleg volt köztük valami?

Az igazság talán már soha nem derül ki, de az biztos, hogy a film berobbanása után Gaga és Bradley kapcsolata is zátonyra futott… Véletlen? Talán.

via GIPHY

Még több

Sztárhírek