A Fekete Párduc sztárja szívszorító megemlékezésén zokog a net

Michael B. Jordan is elbúcsúzott Chadwick Bosemantől.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Fekete Párduc sztárja szívszorító megemlékezésén zokog a net

Bár a Fekete Párducban ellenfeleket alakítottak, a való életben nyilvánvaló volt, hogy a film két főszereplője, Michael B. Jordan és Chadwick Boseman nagyon szoros kapcsolatot ápoltak. A színész halálhíre ahogy az egész világot, úgy Michaelt is megrázta. A sztár a Fekete Párduc rendezőjével, Ryan Cooglerrel ellentétben nem egy közleményben, hanem az Instagramján emlékezett meg egykori barátjáról.

A színész leírta, hogy azért posztolja ezt az üzenetet viszonylag későn, mert bár „kerestem a szavakat, egyszerűen semmi nem tudja kifejezni azt, amit érzek. Visszagondolok minden pillanatra, minden beszélgetésre, minden nevetésre, minden vitára, minden ölelésre…mindenre.”

Michael újra és újra kifejezi, hogy azt kívánja, „bárcsak több időnk lett volna.” Az üzenet közvetlenül Chadwicket szólítja meg, miközben azt is elmeséli, milyen régóta ismerik egymást, és mennyit jelentett neki az elhunyt sztár barátsága. Michael csupán 16 éves volt, amikor először keresztezték az útjaik egymást Chadwickkel. Az All My Children című sorozatban kapott szerepet a fiatal színész: Reggie Porter karakterét alakította, akit korábban Chad formált meg. De mivel Reggie folyton rasszista viccek csattanója volt a szappanoperában, ezért Chadwick elég erősen felszólalt ez ellen. Bár emiatt kirúgták, végül figyelembe vették a kritikát, és egy normálisabb szereppé formálták Reggie-t Michael számára.

„Megmutattad, hogyan legyek jobb, becsüljem meg a célokat és alkossak örökséget. És akár tudtad, akár nem…Figyeltelek, tanultam tőled és folyton motiváltál a nagyságoddal”– írta Michael. Azt is megjegyezte, milyen elképesztően sokat adott Chadwick a világnak a munkájával.

„Minden, amit adtál a világnak…megmutattad, hogy legendák és hősök vagyunk…mindez örökké élni fog. De a legfájóbb az, hogy most már tudom, TE mekkora legenda és hős voltál. Mindennek ellenére nem vesztetted szem elől azt, amit a legjobban szerettél. Törődtél a családoddal, a barátaiddal, a művészeteddel, a lelkeddel. Törődtél a gyerekekkel, a közösséggel, a kultúránkkal és az emberiséggel. Törődtél velem. A bátyámként tekintek rád, de sosem kaptam meg a lehetőséget, hogy ezt elmondhassam neked, vagy azt, hogy valóban adjak neked virágot, amíg még itt voltál.”

Michael ekképpen zárta a megható üzenetét: „az eddigieknél még jobban tudatosodott bennem az, hogy kevés az időnk azokkal, akiket szeretünk és akikre felnézünk. Hiányozni fog az őszinteséged, a nagylelkűséged, a humorérzéked és a hihetetlen tehetséged. Hiányozni fog a megtiszteltetés, hogy egy jelenetben játszhatok veled. A hátralévő életemet annak szentelem, hogy úgy éljek, ahogy te. Jóindulattal, bátorsággal és megbánás nélkül.”

View this post on Instagram

I’ve been trying to find the words, but nothing comes close to how I feel. I’ve been reflecting on every moment, every conversation, every laugh, every disagreement, every hug…everything. I wish we had more time. One of the last times we spoke, you said we were forever linked , and now the truth of that means more to me than ever. Since nearly the beginning of my career, starting with All My Children when I was 16 years old you paved the way for me. You showed me how to be better, honor purpose, and create legacy. And whether you’ve known it or not…I’ve been watching, learning and constantly motivated by your greatness. I wish we had more time. Everything you’ve given the world … the legends and heroes that you’ve shown us we are … will live on forever. But the thing that hurts the most is that I now understand how much of a legend and hero YOU are. Through it all, you never lost sight of what you loved most. You cared about your family , your friends, your craft, your spirit. You cared about the kids, the community, our culture and humanity. You cared about me. You are my big brother, but I never fully got a chance to tell you, or to truly give you your flowers while you were here. I wish we had more time. I'm more aware now than ever that time is short with people we love and admire. I’m gonna miss your honesty, your generosity, your sense of humor, and incredible gifts. I’ll miss the gift of sharing space with you in scenes. I’m dedicating the rest of my days to live the way you did. With grace, courage, and no regrets. “Is this your king!?” Yes . he . is!  Rest In Power Brother.

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan) on

Címkék: chadwick boseman fekete párduc marvel megemlékezés megható michael b jordan szomorú tragédia

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.

Elhunyt a Harry Potter sztárja, Helen McCroy

A Harry Potterben Narcissa Mafloyt alakítő Helen McCroy 52 éves korában elhunyt.

Ezekről a hírességekről biztosan nem tudtad, hogy allergiások

A világsztárokat sem kímélik a különféle allergiák, van, aki a mogyorótól készül ki, míg másnak a paradicsom és a banán okoz szinte elviselhetetlen kínokat.

Új taggal bővült Katalin hercegné öccsének családja

Ennél édesebb módon nem is jelenthette volna be Katalin hercegné testvére, James Middleton, hogy új kedvenc érkezett a családba.

Ez lenne a bizonyíték, hogy hazugság volt Vilmos herceg és Harry herceg békülése?

A palota arra kér mindenkit ne bocsátkozzon felesleges fejtegetésekbe, de mindenképpen elgondolkodtató, miért döntöttek így Vilmos herceg és Harry herceg kapcsán a holnapi temetést illetően.