Millie Bobby Brown ilyen finálét szeretne a Stranger Things végén

Érdekes kijelentést tett a fiatal színésznő.

Millie Bobby Brown ilyen finálét szeretne a Stranger Things végén

Kijelenthetjük, hogy a Stranger Things korunk egyik legsikeresebb sorozata, így szó szerint az egész világ várja a 4. évadot, így mindenki elkezdte találgatni, hogy vajon mi lesz a gyerekek, na meg persze Hawkins lakosainak a sorsa.

Az, hogy lesz-e több évad, egyelőre nem lehet tudni, de Mille Bobby Brownnak van egy határozott elképzelése arról, hogy a készítőknek pontosan hogyan is kéne méltón lezárni a sztorit:

Imádnám, ha a történet jól végződne. Maximálisan bízom a Duffer testvérekben, – ők írják a sorozatot – szóval biztos vagyok benne, hogy gyönyörű lesz, szóval bármi lesz, az úgy lesz tökéletes. De azt hiszem nagyon szeretném, hogy Eleven visszakapja az erejét, mert ő egy igazi hős. Ráaádsul igazán szereti Mike-ot, szóval teljes szívemből azt szeretném, hogy ők ketten összeházasodjanak. Ezt akarom! Nagyon szeretnék egy esküvői jelenetet a Stranger Things fináléjában!” – nyilatkozta Millie.

Szerinted mennyi az esély arra, hogy a két főszereplő végül össze is házasodjon a sorozat végén? A jelenlegi korukat elnézve tuti, hogy kell még pár évad, hogy ez megtörténjen…

Még több

Sztárhírek