Neked hogy tetszik Kendall Jenner arca smink nélkül?

A sztár megmutatta, milyen, ha nincs rajta semmi festék.

Neked hogy tetszik Kendall Jenner arca smink nélkül?

A 24 éves Kendall Jenner a világ egyik leghíresebb szupermodellje, akit rendszeres láthatsz extravagáns és dögös ruhakölteményekben, valamint extra látványos sminkekben. Most azonban úgy döntött, megmutatja a rajongóinak Instagramon, milyen az arca, ha egyáltalán nem tesz fel festéket.

A fotón éppen fogat mos, így hirdeti ugyanis legújabb márkáját, egy szájápolási termékeket gyártó céget, a Moon Oral Care-t. A kép amúgy egy klasszikus tükörszelfi, olyan, amilyet mindenki legalább egyszer készít magáról.

 

View this post on Instagram

 

oral beauty 🤍 @moon #moon_partner

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on Sep 1, 2020 at 2:16pm PDT

A fanoknak nagyon bejött a kép, amit az is bizonyít, hogy Kendall alig 10 óra leforgása alatt elérte vele a 2,6 millió lájkot, az egyiket ráadásul Justin Bieber feleségétől, Hailey Biebertől zsebelhette be.

Kendall egyébként az utóbbi időben nagyon boldog, rátalált a szerelem, illetve elkészült álmai otthona, amit jó alaposan meg is mutatott nemrég. A dizájn ráadásul az ő ötletei alapján készült, látszik, hogy nagyon kreatív, ha lakberendezésről van szó. Vajon az új pasija is ott lakik már vele?

Még több

Sztárhírek