Ariana Grande Instagram-történelmet írt

Ő az első nő, akinek sikerült ezt elérnie!

Ariana Grande Instagram-történelmet írt

Egy ideje már Ariana Grande volt az Instagram királynője, a női hírességek közül őt követték a legtöbben. Most azonban történelmet írt, elérte ugyanis a 200 millió feliratkozót, ami abszolút rekordnak számít! Az ezüstérmes amúgy Kylie Jenner 193 millióval, a bronzérmes pedig Selena Gomez 191 millióval.

És, hogy kit követnek a legtöbben a pasik közül? Hát persze, hogy Cristiano Ronaldót, akinek jelenleg 237 millió követője van az Instagramon! Utána Dwayne Johnson jön, A Szikla mindennapjait 196 millióan csekkolgatják az oldalon.

Ariana legújabb mérföldköve a közösségi médiában nem sokkal azután jött el, hogy közösen szerepelt az MTV VMA-n Lady Gaga-val. Az énekesnő természetesen posztolt a nagy eseményről egy csomó képet, ezek egyikén még jelenlegi pasija, Dalton Gomez is látható.

„Nagyon köszönöm Lady Gaga, hogy engem választottál, nagyon szeretlek. Briliáns voltál ma este, annyira hálás vagyok, amiért részt vehettem ebben veled. Köszönöm az MTV-nek is újra!” – írta Ari a fotók mellé.


A VMA-n egyébként nem csak Lady Gaga és Ariana Grande fellépése szólt nagyot, Miley Cyrust is agyondicsérték, a fanok imádták a hangját és a dögös szettjét.

Még több

Sztárhírek