Brad Pitt magasról tesz Angelina Jolie érzelmeire

A jelek alapján nagyon úgy tűnik…

Brad Pitt magasról tesz Angelina Jolie érzelmeire

2016 óta nem élnek együtt, de jogilag a mai napig házasok, Angelina Jolie és Brad Pitt ugyanis még mindig nem tudtak megegyezni dél-franciaországi kastélyukon, melyet 2008-ban vásároltak közösen. A fényűző hely azért is különleges, mert a pár itt házasodott össze 2014-ben. Egyes feltételezések szerint Angelina vastagon benne van abban, hogy ügyvédeik még mindig nem jutottak egyezségre a kastéllyal kapcsolatban, mert így szeretné lassítani az egyébként is évek óta elhúzódó válási procedúrát.

A hely tehát nagyon fontos Angelina számára, pont ezért tűnik bátor, és egyben nagyon meredek lépésnek is, hogy Brad Pitt pont itt lazít új barátnőjével, Nicole Poturalskival. (A német modell egyébként 27 éves, anyuka, és nem mellesleg úgy jár a világ egyik leghíresebb sztárjával, hogy közben nyitott házasságban él egy német üzletemberrel. Ja, és ha ez nem lenne elég, pont úgy néz ki, mint Angelina Jolie 20 évvel ezelőtt.)

A kastélyba viszi Nicole-t, ráadásul pont az esküvői évfordulójukon. Brad pontosan tudja, hogy ez milyen reakciót fog kiváltani Angelinából. Számít rá, hogy ki fog akadni, de egyáltalán nem érdekli” – árulta el egy névtelen forrás a US Weekly magazinnak. Mi azért kíváncsiak lennénk, hogyan reagál majd Angie Brad „romantikus” lépésére.

Még több

Sztárhírek