Dwayne Johnson és az egész családja elkapta a koronavírust

A Szikla Instagramon beszélt arról, hogy családjában mindenkinek pozitív lett a teszteredménye.

Dwayne Johnson és az egész családja elkapta a koronavírust

Nem tűnik úgy, mintha a járvány csitulna, sőt a jelek szerint az egész világban erősödik, mert egyre több a megbetegedés. Most a Szikla néven ismert Dwayne Johnson jelentette be, hogy ő és egész családja is elkapta a Covid-19-et, ennek kapcsán pedig azt is elmesélte Instagramon, hogy mi történt velük az elmúlt hetekben – írja a Mirror.

Johnson elmondta, hogy bár évekig volt pankrátor, vagyis erős a szervezete, ennek ellenére a vírus valamennyire még őt is leterítette. Hozzátette, hogy ennek ellenére hálás, mert közel sem volt olyan rosszul, mint sokan mások, de arra intette követőit, hogy figyeljenek oda, mert nem mindenki lehet olyan szerencsés, mint ő.

Rajta kívül felesége és két kislányuk is elkapta a vírust, méghozzá a család egy közeli barátjától, ám hogy ő honnan kapta el, az a mai napig nem derült ki.

Elmondta, hogy ha nem is viselte meg nagyon szervezetüket a betegség, azon nem nagyon tudta túltenni magát, hogy képtelen befolyásolni a dolgot, és nem tehet azért semmit, hogy a későbbiekben milyen hatással lesz rájuk a dolog.

Beszélt arról is, hogy azt kívánta, bárcsak az ő tesztje lenne az egyedüli pozitív, a családja többi tagjáé pedig negatív, de most már örömmel mondhatja, hogy szerencsére nem történt nagyobb bajuk és túl vannak rajta.

Még több

Sztárhírek