Hivatalos: Harry és Meghan a Netflixszel fognak dolgozni!

Már alá is írták a szerződést!

Hivatalos: Harry és Meghan a Netflixszel fognak dolgozni!

Már régóta suttognak róla, most végre hivatalos: Harry és Meghan aláírták a szerződést, miszerint mostantól a Netflixszel fognak dolgozni!

A The New York Times szerint Meghan és Harry az új produkciós irodájukon keresztül fogtak össze a streaming szolgáltatóval, ez pedig teljesen külön áll az Archwell alapítványuktól. Egyelőre még ugyan névtelen a cég, de ennek segítségével az ex-hercegi pár mostantól hivatalosan is producernek állt: dokumentumfilmeket, dokusorozatokat, játékfilmeket és -sorozatokat, illetve gyerekműsorokat fognak készíteni.

A fő céljuk tehát az, hogy új tartalmat gyártsanak és nem az, hogy valamilyen meglévő produkcióhoz csatlakozzanak (pedig szívesen megnéztük volna őket a The Crownban…). Bár a lap szerint arra is van némi remény, hogy egy dokumentum-műsorban mégis felbukkannak.

„Arra fogunk ügyelni, hogy olyan tartalmat készítsünk, amely tájékoztat, ugyanakkor reményt is ad a közönségnek. Friss szülőkként az inspiráló családi műsorok gyártása is nagyon fontos a számunkra. A Netflix példátlan elérése segíteni fog nekünk abban, hogy cselekvésre buzdító, hatásos produkciókat osszunk meg.” – olvasható a pár nyilatkozatában.

Azt még egyébként nem lehet tudni, mennyi pénz származik majd Harryéknek a szerződésből, de elég valószínű, hogy hatalmas összegről van szó, hiszen a Netflixnél korábban is szívesen költekeztek, ha tudták, hogy megéri. Ha pedig a múltból indulunk ki, akkor az is sejthető, hogy Meghanék a bevételük egy részét jótékonyságra fogják fordítani.

Még több

Sztárhírek