Majdnem ez lett a kis Archie neve

Sokat gondolkodtak rajta a szülők.

Majdnem ez lett a kis Archie neve

Archie Harrisont, Meghan és Harry kisfiát ma már más névvel el sem tudnánk képzelni. Pedig a szülők nagyon komolyan gondolkodtak azon, hogy ne így nevezzék el az első közös gyereküket – mesélte egy olyan barát, aki A szabadság nyomában című könyv megírásához is elárult egy-két bennfentes infót.

Ezúttal a Hello! magazinnal osztotta meg, hogy „Meghan és Harry valamilyen hagyományos nevet akart, olyat, ami önmagában is erőteljes, mindenféle titulus nélkül. Először az Archie hivatalos verzióját, az Archibaldot akarták neki adni… De ő mindig is a kicsi Archie lesz” – mondta a lapnak.

Persze nem csak a nevén szokták hívni a kisfiút, hanem mindenféle becenevet is adnak neki. Harry legutóbb az angol Rögbi Ligával beszélgetett videóhíváson keresztül, amikor „a mi kis emberünkként” hivatkozott rá: „Hihetetlenül szerencsés és hálás vagyok, hogy van udvarunk, és hogy láthatom, ahogy a fiunk kint játszik, mert tudom, hogy sok embernek nem volt erre lehetősége az utóbbi 5 hónapban. A mi kis emberünk az első számú prioritás, a munka pedig a második. Mindent tőlünk telhetőt megteszünk, hogy jobb hellyé tegyük a világot” – mondta.

De nemcsak Harry, Meghan is imádja becézgetni a kisfiát. Gyakran hívja Archnak vagy bubbának, amit az angolok a legidősebb fiúgyerekre szoktak mondani. Archie a fotók alapján egy szuperédes baba, így megérdemli a cuki neveket.

Még több

Sztárhírek