Timothée Chalamet teljesen odavan Zendayáért

A színész elképesztő cuki dolgot tett!

Timothée Chalamet teljesen odavan Zendayáért

Mióta kiderült, hogy Timothée Chalamet szakított Johnny Depp lányával, az egész világ azt találgatja, hogy vajon ki lesz Lily Rose Depp utódja. A legutóbbi hírek szerint új szerelme a nála 6 évvel idősebb Eiza Gonzalez, akivel néhány hónapja heves csókváltásokba is keveredett, amit a szemfüles fotósok meg is tudtak örökíteni.

A párról azóta nem hallani sok mindent, az emberek viszont már azonnal elkezdtek kombinálni, és elkezdtek drukkolni egy másik színésznőnek, Zendayának. Na de hogy jön a képbe az Eufória sztárja? A két sztárnak van jelenleg egy közös projektje, ugyanis mindketten szerepelnek az év egyik legjobban várt filmjében, a Dűnében, és nagyon úgy tűnik, hogy a forgatás alatt nagyon közeli kapcsolatba kerültek egymással.

A színésznő ugyanis tegnap ünnepelte a 24. születésnapját, ennek tiszteletére pedig Timothée egy olyan édes és szívhez szóló üzenetet írt neki, amitől tuti, hogy el fogsz érzékenyülni:

„Boldog születésnapot az egyik leginspirálóbb embernek, akivel valaha találkoztam az eddigi rövid utam során. Ez a valaki a legerősebb egy elképesztően erős erkölcsi iránytűvel rendelkezik, ami tökéletes harmóniában van vakmerő kreativitásával. Boldog szülinapot Zendaya, remélem, hogy gyönyörű napod van, barátom…”

Persze Zendayának se kellett több, azonnal érkezett is a válasz:

„Mindjárt sírni fogok ettől az üzenettől! Nagyon szépen köszönöm, nagyra értékellek!”

Oké, ez még nem jelent semmit, de attól még nagyon cukin mutatnának együtt, ugye?

Még több

Sztárhírek