Kiderült, miért készít Katalin minden évben portrékat a gyerekeiről

Nem csak arról van szó, hogy szeret fotózni.

Kiderült, miért készít Katalin minden évben portrékat a gyerekeiről

Katalin hercegnéről minden royal fan tudja, hogy imád fényképezni, már nagyon régóta ez az egyik kedvenc hobbija. Éppen emiatt senki nem lepődött meg, amikor a királyi család tagjává válva elkezdte ő maga fotózni rokonait, majd később a gyerekeit.

Mostanra azonban kiderült, nem csupán arról van szó, hogy szeret szép képeket készíteni, ez inkább egyfajta módja annak, hogy megvédje a családját.

A jelenlegi hivatalos royal fotós, Tim Rooke szerint ugyanis a fiatalabb royalok kimondottan utálják a fotósokat és úgy általában a sajtó minden munkatársát.

„A fiatalabb royalok nem igazán szeretik a fotósokat. (…) Ami Vilmos és Harry édesanyjával történt, az hatással volt arra, milyen a viszonyuk ma a médiával” – árulta el a fényképész nemrég egy ausztrál magazinnak.

Katalin hercegné tehát valójában azért állt be fotósnak, hogy ne kelljen idegeneket beengednie a családja olyan meghitt eseményeire, mint például a babázás időszaka, a szülinapozások vagy az iskolakezdések.

Nem ő amúgy az első ilyen royal, korábban készült egy film Viktória svéd királynéról, aki nagyon hasonló módszereket vetett be annak érdekében, hogy megvédje családja magánéletét a nagy nyilvánosság elől. Talán ő inspirálta erre Kate-et?

Még több

Sztárhírek