Kiderült, mit mondott Harry Meghannek az esküvőjükön a hintóban

Nagyon mókás sztori derült ki a nagy napjukról!

Kiderült, mit mondott Harry Meghannek az esküvőjükön a hintóban

Harry herceg és Meghan hercegné 2018 tavaszán házasodtak össze, de a mai napig rendszeresen derülnek ki érdekességek a nagy eseményről. A napokban például azt tudhattuk meg végre, mit mondott egymásnak a királyi pár a ceremónia után, a hintóban ülve.

Emlékszel a jelenetre?

A két royal szakértő, Omid Scobie és Carolyn Durand A szabadság nyomában című könyve szerint a hercegné egyetlen szót mondott férjének a kocsiban ülve, amikor elindultak, méghozzá azt, hogy: WOW!

Ez magyarul körülbelül annyit tesz, hogy „hűha”, és azért hagyta el Meghan száját, mert ekkor látta meg először a hatalmas tömeget, ami azért gyűlt össze, hogy kettőjüket ünnepelje.

Harry herceg eközben egészen mással volt elfoglalva, feleségéhez fordulva azt súgta neki, majdnem csúnya divatbalesetet szenvedett, mert túl szűk volt rá a nadrágja. Szegény, nem lehetett könnyű így végigcsinálni az esküvőt! Szerencse, hogy a kastélyba érve, a fogadás előtt mindketten átöltözhettek.

Durva belegondolni, hogy a házasságuk óta mennyire megváltozott az életük. Mára már csak ex-royalok, ráadásul a királyi családtól távol, Santa Barbarában élnek kisfiukkal, a lassan másfél éves Archie Harrisonnal. Bár kívülről úgy tűnik, most végre tökéletes az életük, a héten kiderült, Harry herceget nagyon komoly honvágy kínozza, ha nem lenne a koronavírus, már rég hazament volna Londonba…

Még több

Sztárhírek