Liam Hemsworth még mindig szerelmes lenne Miley Cyrusba?

Vajon mit szól ehhez az új barátnője?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Liam Hemsworth még mindig szerelmes lenne Miley Cyrusba?

Liam Hemsworth tavaly december óta van együtt jelenlegi barátnőjével, Gabriella Brooksszal, akit viszonylag hamar  bemutatott a szüleinek is. Így eddig úgy tűnt, minden szuper a sztár és modell szerelme között, de mint tudjuk, Liamnek elég bonyolult múltja van az exével, Miley Cyrusszal. Ez pedig akár a mostani kapcsolatára is kihathat. Főleg akkor, ha Liam még mindig táplál érzelmeket a volt felesége iránt.

Szerencsére az Us Weeklynek nyilatkozó forrás elárulta, erről szó sincs! „Mindketten biztosak a kapcsolatukban, Gabriella pedig nem aggódik amiatt, hogy Liam még szerelmes lenne Mileyba, nem félemlíti meg a korábbi viszonyuk. Liam és Gabriella nagyon közel kerültek egymáshoz, jól érzik magukat a másik társaságában. Ugyanúgy gondolkodnak a fontos témákban, és hasonlóak az értékeik a családról és az életről”– magyarázta az informátor.

Az is kiderült, hogy a pár együtt töltötte a karantént, Liam családja pedig úgy gondolja, hogy Gabriella nagyon passzol hozzá. Szóval úgy tűnik, a színész maximálisan túltette magát a híres exén.

Ehhez képest Miley nemrég elképesztő őszinteséggel nyilatkozott a válásukról Joe Rogan podcastjében. Elmondta, hogy a folyamat szinte teljesen a nyilvánosság előtt zajlott, amiben nem is az volt a legrosszabb, hogy Liammel rájöttek, már nem szeretik egymást. Hanem az, hogy Mileyt gyakorlatilag a sztori gonosztevőjévé tették.

„Felfoghatatlan számomra, hogy az emberek azt gondolják, hogy nem volt egy olyan időszak, amibe ők nem láttak bele és idáig vezetett. Ők úgy gondolják, hogy egyik nap még boldogan elvoltam a nappalinkban, a másikban meg már egy új emberrel smároltam Olaszországban. Nos, a kettő között rengeteg idő telt el, amit nem kötöttünk az orrotokra” – fakadt ki (amúgy teljesen jogosan) az énekesnő.

Ezzel a kezeléssel szépül Lola (x)

Arcápolás tekintetében nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés fontosságát és jelentőségét. Nem érdemes kivárni azt a pontot, amikor már csak drasztikusabb megoldással segíthetünk a ráncainkon. A mai 20-asok és 30-asok már nagyon odafigyelnek a bőrükre, a gondos arctisztításra, a fényvédelemre. Tudatosan keresik az olyan orvos-esztétikai kezeléseket, melyek tökéletesen használhatók prevencióra is.
Címkék: Gabriella Brooks kapcsolat kiderült Liam Hemsworth miley cyrus szakítás szerelem válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Ezért nem utazott még haza Harry herceg

Nagyon jó oka volt rá Harry hercegnek, hogy Fülöp herceg temetése után nem tért vissza azonnal az Egyesült Államokba.

Harvey Weinstein borzalmas állapotban van a börtönben

Fogai egy részét elveszítette, és mára szinte vak Harvey Weinstein, így pont egészségügyi állapota állhat kaliforniai kiadatása útjában, ahol további szexuális bűncselekményei igazolódhatnak be.

Erzsébet királynő újabb hagyományt szakít meg a gyászidőszakban

Elsőre furcsának tűnhet az állítás, miszerint pont a Fülöp herceg iránti tisztelet és szeretet jelképeként töri meg a hagyományt a gyász alatt Erzsébet királynő, de így van.

Félmeztelen aktivista zavarta meg Fülöp herceg temetését, ez lett a vége

Fülöp herceg szombaton tartott temetése több ok miatt, köztük egy félmeztelen aktivista akciója miatt is örökre a retinába égett.

Hihetetlen: A Dawson és a haverok szereplőinek már kamasz gyerekei vannak!

Már 23 év is eltelt azóta, hogy elindult a Dawson és a haverok! A főszerplők azóta családot alapítottak, sőt, legtöbbjüknek már kamasz gyereke van, nézd csak!

Sztárok, akiknek borzalmas gyerekkoruk volt

Jelenleg a fél világ őket irigyli, pedig ezeknek a sztároknak olyan szörnyű gyerekkora volt, hogy az is kész csoda, hogy élnek!

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.