Liam Hemsworth még mindig szerelmes lenne Miley Cyrusba?

Vajon mit szól ehhez az új barátnője?

Liam Hemsworth még mindig szerelmes lenne Miley Cyrusba?

Liam Hemsworth tavaly december óta van együtt jelenlegi barátnőjével, Gabriella Brooksszal, akit viszonylag hamar  bemutatott a szüleinek is. Így eddig úgy tűnt, minden szuper a sztár és modell szerelme között, de mint tudjuk, Liamnek elég bonyolult múltja van az exével, Miley Cyrusszal. Ez pedig akár a mostani kapcsolatára is kihathat. Főleg akkor, ha Liam még mindig táplál érzelmeket a volt felesége iránt.

Szerencsére az Us Weeklynek nyilatkozó forrás elárulta, erről szó sincs! „Mindketten biztosak a kapcsolatukban, Gabriella pedig nem aggódik amiatt, hogy Liam még szerelmes lenne Mileyba, nem félemlíti meg a korábbi viszonyuk. Liam és Gabriella nagyon közel kerültek egymáshoz, jól érzik magukat a másik társaságában. Ugyanúgy gondolkodnak a fontos témákban, és hasonlóak az értékeik a családról és az életről”– magyarázta az informátor.

Az is kiderült, hogy a pár együtt töltötte a karantént, Liam családja pedig úgy gondolja, hogy Gabriella nagyon passzol hozzá. Szóval úgy tűnik, a színész maximálisan túltette magát a híres exén.

Ehhez képest Miley nemrég elképesztő őszinteséggel nyilatkozott a válásukról Joe Rogan podcastjében. Elmondta, hogy a folyamat szinte teljesen a nyilvánosság előtt zajlott, amiben nem is az volt a legrosszabb, hogy Liammel rájöttek, már nem szeretik egymást. Hanem az, hogy Mileyt gyakorlatilag a sztori gonosztevőjévé tették.

„Felfoghatatlan számomra, hogy az emberek azt gondolják, hogy nem volt egy olyan időszak, amibe ők nem láttak bele és idáig vezetett. Ők úgy gondolják, hogy egyik nap még boldogan elvoltam a nappalinkban, a másikban meg már egy új emberrel smároltam Olaszországban. Nos, a kettő között rengeteg idő telt el, amit nem kötöttünk az orrotokra” – fakadt ki (amúgy teljesen jogosan) az énekesnő.

Még több

Sztárhírek