Ő Johnny Depp új barátnője?

A pletykák szerint már hónapok óta együtt vannak!

Ő Johnny Depp új barátnője?

Ezek a német modellek tudhatnak valamit… Nem elég, hogy nemrég kiderült, hogy Brad Pitt egy 27 éves német modellel jár, (aki nem mellesleg férjnél van és nyitott házasságban él egy 68 éves üzletemberrel…) nagyon úgy tűnik, hogy Johnny Depp is egy német lánnyal vigasztalódik balul elsült házassága után.

Az 57 éves színész sem a saját generációjából választott, a pletykák szerint ugyanis egy 33 éves Sophie Hermann nevű nővel van együtt. Sophie-ról azt lehet tudni, hogy német származású és amellett, hogy modellként dolgozik, szerepelt korábban a Made in Chelsea című brit realityben is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SOPHIE HERMANN (@xxsophiehermannxx) által megosztott bejegyzés, Aug 30., 2020, időpont: 5:37 (PDT időzóna szerint)

A pár az elmúlt néhány hónapban került igazán közel egymáshoz. Az infók szerint Londonban, a The Corinthia hotelben ismerték meg egymást még az év elején, ahol Sophie volt az, aki ráhajtott a színészre. „Sophie felírta a telefonszámát egy papírfecinre, amit aztán becsúsztatott Johnny gitárjának húrjai közé. Ezután a páros folyamatosan tartotta a kapcsolatot telefonon” – nyilatkozta a német sajtónak egy forrás.

A színésznek egyébként azóta nem volt a nyilvánosság előtt is felvállalt kapcsolata, amióta szakítottak Amber Hearddel. Amber és Johnny kapcsolatát biztosan nem kell bemutatnunk, hiszen 2016 óta áll már a bál az ex házaspár között: először a színésznő vádolta meg a Karib tenger kalózai sztárját családon belüli erőszakkal, majd fordult a kocka és Johnny Depp állt elő azzal, hogy exneje folyamatos rettegésben tartotta. Az ügy nemrég bíróságra is került, miután a színész tavaly novemberben perelte be exfeleségét, Amber Heardöt rágalmazás miatt.

Még több

Sztárhírek