Robert Pattinson koronavírusos, leállt a Batman forgatása

A színész már karanténban van.

Robert Pattinson koronavírusos, leállt a Batman forgatása

A koronavírus kirobbanásakor egész Hollywood leállt a forgatásokkal, a készítők pedig már alig várták, hogy újra elinduljon az élet, ám úgy tűnik, hogy a dolog nem tartott túl sokáig.

A többi filmmel egyetemben, a Batman forgatása is hónapokig állt, Robert Pattinson pedig épp nemrég nyilatkozta, hogy már alig várja, hogy újra belebújhasson az ikonikus karakter bőrébe. Erre sajnos nem volt túl sok lehetősége, ugyanis a film készítésével ismét teljesen leálltak, mivel Robert koronavírust tesztje pozitív lett, méghozzá már a forgatás 3. napján.

A Warner Bros tegnap délután kiadott közleményében még nem említette, hogy pontosan ki az a stábtag, aki koronavírusos, ám nem sokkal később a Vanity Fair megerősítette, hogy Robert Pattinsonról van szzó.

Az, hogy a munkát mikor tudják folytatni, még kérdéses, hiszen a színész jelenleg karanténban van, de az már biztos, hogy még 3 hónapnyi forgatásra van szükség a rendező szerint.

Reméljük, hogy Robert minél hamarabb felépül, a forgatások pedig zökkenőmentesen újraindulhatnak Hollywoodban… Addig is csekkold a Batman első előzetesét, ami után csak még jobban várod majd a filmet!

Még több

Sztárhírek