Sosem találod ki, hogy kivel kavar Armie Hammer!

Csak nemrég döntöttek úgy feleségével, hogy lezárják kapcsolatukat, máris van valakije, aki nem is kicsit híres.

Sosem találod ki, hogy kivel kavar Armie Hammer!

Na jó, hivatalosan még nem kommunikálták a dolgot, vagyis egyelőre tényleg „kavarásnak” tűnik, de pletykánál azért már több a helyzet, hiszen fotók is készültek arról, hogy Armie Hammer együtt lógott – méghozzá nem elhanyagolható módon kettesben – Rumer Willisszel! Igen, Demi Moore és Bruce Willis lányával.

A két színészt Los Angeles utcáin fotózták le szeptember másodikán, és a képek szerint a Szólíts a neveden sztárja még át is karolta Rumer derekát, ami azért elég beszédes gesztus. A Page Six a képek láttán természetesen azonnal megkereste mindkét színész sajtósát, ám azok egyelőre nem nyilatkoztak.

Nem is olyan rég, július elején derült ki, hogy Armie Hammer és felesége, Elizabeth Chambers válnak, méghozzá 10 év házasság után. A papírokat a nő adta be a Hollywoodban szokásos kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott.

Armie és Elizabeth egyébként 13 évet húztak le együtt, házasságuk alatt gyerekeik is születtek, akiket a továbbiakban közösen, de egymástól külön nevelnek majd.

Rumer Willis ezzel szemben még soha nem volt házas, túl sok komoly kapcsolata sem volt, vagy ha volt is, az sem híres emberrel, így kevésbé került fókuszba a szerelmi élete. Úgyhogy kíváncsian várjuk a folytatást, mert szinte biztos, hogy lesz folytatása.

Még több

Sztárhírek