Erzsébet királynő és Fülöp herceg kapcsolatáról durva titok derült ki

Ez okozta a legkomolyabb problémát a házasságukban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erzsébet királynő és Fülöp herceg kapcsolatáról durva titok derült ki

Erzsébet királynő mindössze 12 éves volt, amikor 1939-ben először találkozott az egyenruhás, görög származású royallal, az akkor 18 éves Fülöp herceggel. Beszámolók szerint a későbbi uralkodó, akkoriban hercegnő azonnal szerelmes lett a „görög félistenbe”. Végül 8 évvel később házasodtak össze, ám Erzsébet szülei kezdetben nem igazán voltak oda Fülöpért.

Aggódtak, hiszen a herceg származása ebben az időben politikailag aggályosnak számított, illetve az sem tetszett nekik, hogy a lányuk, akiből egy napon királynő lesz, hozzámegy élete első szerelméhez. Szóval Erzsébet és Fülöp szerelme már a legelején sem volt mentes a bonyodalmaktól.

A királynő imádott apukája sajnálatos módon 5 évvel később egy súlyos betegség következtében elhunyt, így Erzsébetet 1952-ben megkoronázták. Fülöp herceg ekkor jött rá, hogy egy életre elveszítette a szabadságát, ez pedig nagyon megviselte unokatestvére, Lady Pamela Hicks szerint, aki a Being a Queen című doku egyik interjúalanya.

„Ez az extrém aktív és lendületes fiatal férfi hirtelen azt látta, hogy az egész életét elvették tőle. Valószínűleg azt gondolta akkor, hogy élete hátralévő részét bólogató Jánosként kell töltenie. (…) Ezt nagyon megsínylették Erzsébettel, mint házaspár” – nyilatkozta az augusztus 31-én bemutatott filmben az asszony.

Szerencsére Erzsébet és Fülöp képes volt megmenteni a házasságukat, így történhetett, hogy végül négy gyermeket vállaltak, akiket nagy szeretetben neveltek fel, hiszen mindketten nagyon családcentrikusak voltak mindig is.

Címkék: doku erzsébet királynő film fülöp herceg házasság koronázás probléma szerelem sztori találkozás titok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Sztárhírek

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Kiderült, mivel foglalkozott Meghan Markle Fülöp herceg temetése alatt

Harry herceg felesége nem utazott Angliába, hogy jelen legyen a szomorú eseményen, de ez nem jelenti azt, hogy Meghan Markle abszolút ignorálta volna a temetést.

Minden idők legkeményebb sztárbosszúi – ezek után biztosan máshogy nézel kedvenceidre

Az egész világ egy életre megtanulta, hogy a következő celebekkel jobb nem ujjat húzni, ugyanis nem viccelnek, ha bosszúról van szó.

Jennifer Lopez az Instán szólt be exének szakításuk után

A mód, ahogyan tette, nagyon finom, Jennifer Lopez üzenete viszont kristálytiszta arról, mit gondol exe hozzáállásáról.

Szívszorító dolgot tett Erzsébet királynő Fülöp herceg temetésén

Tegnap kísérték utolsó útjára Fülöp herceget, az uralkodó, Erzsébet királynő pedig könnyfakasztó gesztust tett temetésén.

Zöldkoporsóban temetik Fülöp herceget

A 99 korában elhunyt Fülöp herceget a mai napon temetik, végakarata szerint zöld szellemiség jegyében.

Jennifer Aniston exe bevallotta, mit érez a színésznő iránt

Volt férje, Justin Theroux mesélt róla, milyen volt valójában a drámainak beállított szakítás, és milyen a kapcsolata most Jennifer Anistonnal.

Sosem találod ki, ki tér vissza a Szex és New York folytatásában!

Ha kifejezetten nem a Mr. Big drukkerek közé tartoztál a Szex és New York ideje alatt, ennek a hírnek nagyon fogsz örülni.

5 zseniális visszavágás sztároktól, akiket a testük miatt szégyenítettek meg

A legtöbb sztár lényegében éjjel-nappal ki van téve a body shamingnek. Vannak, akik nem foglalkoznak vele, és vannak, akik visszavágnak, és nem is akárhogyan!

Íme Fülöp herceg 10 dédunokája – Kalandvágyra tanította a család legkisebb tagjait a dédnagypapa

Az egész világot megrázta egy héttel ezelőtt, hogy II. Erzsébet királynő férje elhunyt. Fülöp herceget ma helyezik végső nyugalomra. Gyászol az egész uralkodócsalád, a királyi pár tíz dédunokája pedig már nem tudja jobban megismerni a kalandvágyó dédnagypapát.

Elhunyt a Harry Potter sztárja, Helen McCroy

A Harry Potterben Narcissa Mafloyt alakítő Helen McCroy 52 éves korában elhunyt.

Ezekről a hírességekről biztosan nem tudtad, hogy allergiások

A világsztárokat sem kímélik a különféle allergiák, van, aki a mogyorótól készül ki, míg másnak a paradicsom és a banán okoz szinte elviselhetetlen kínokat.

Új taggal bővült Katalin hercegné öccsének családja

Ennél édesebb módon nem is jelenthette volna be Katalin hercegné testvére, James Middleton, hogy új kedvenc érkezett a családba.

Ez lenne a bizonyíték, hogy hazugság volt Vilmos herceg és Harry herceg békülése?

A palota arra kér mindenkit ne bocsátkozzon felesleges fejtegetésekbe, de mindenképpen elgondolkodtató, miért döntöttek így Vilmos herceg és Harry herceg kapcsán a holnapi temetést illetően.