Holttestet találtak Katalin és Vilmos tavában

Nincsenek szavak arra, ami történt…

Holttestet találtak Katalin és Vilmos tavában

A Kensington-palota gyönyörű parkját az egész királyi család imádja, Katalin és Vilmos gyerekei rengeteget játszanak benne. Most viszont kiderült, hogy múlt hétvégén borzalmas dolgot fedeztek fel a palota tavában: egy női holttestet húztak ki belőle.

Először arra gyanakodtak, hogy Endellion Lycett Greent találták meg, az 51 éves művésznőt, aki pont egy hete tűnt el. Csakhogy nem sokkal az eset után előkerült. „A testvérem, Endellion életben van, biztonságban van. Mindenkitől elnézést kérünk, akinek fájdalmat okoztunk azzal, hogy azt hittük, Delli a holttest. Nekünk azt mondták, hogy találtak egy testet, és ő lehet az. De nem ő volt, Dellit megtalálták tegnap este. Nyugodjon békében a lélek, akit a Kensington-palota tavában találtak ma reggel” – mondta a nő testvére, John Lycett Green.

„Delli egy nagyon rossz időszakon van túl, de mindenki megkönnyebbült, hogy jól van. Ez egy megrázó hét volt” – tette hozzá a nő barátnője. A Kensington-palota, Katalin és Vilmos sem nyilatkoztak a holttesttel kapcsolatban. Valószínűleg nagyon megrendítette őket, ami történt. Reméljük, hamar az ügy végére járnak és gyorsan túlteszik rajta magukat.

Még több

Sztárhírek