Jennifer Lawrence babát vár?

Beindultak a találgatások.

Jennifer Lawrence babát vár?

Jennifer Lawrence-ről 6 hónapja nem készült egyetlen lesifotó sem, ám nemrég végre több is felkerült róla a netre, amint a férjével és barátaival vacsorázik New Yorkban. Néhány új felvétel elég volt ahhoz, hogy a rajongók között és a sajtóban beinduljon a találgatás, vajon a színésznő hasán azért feszül-e a ruha, mert terhes.

Napok óta azon vitáznak a Twitteren, hogy melyik tábornak van igaza. Egyesek szerint semmi jele nincs annak, hogy Jen babát várna, míg mások szerint egyértelmű, hogy az esküvőt követően nemsokára a trónörökös is megérkezik (IDE kattintva tudod megnézni a kérdéses fotókat).

Jennifer és Cooke Maroney 2019 októberében házasodtak össze, és azóta egyébként folyamatosan azt pletykálják, hogy a színésznő terhes lehet. Sőt, az amerikai NW nevű lap azt állította, hogy azért hozták előre az eredetileg decemberre tervezett esküvőt, mert nem akarták, hogy mindenki lássa a színésznő gömbölyödő pocakját. Persze, ha ez így lett volna, akkor a kicsinek már meg kellett volna születnie…

A Gossip Cop, ami pont az ilyen pletykákat igyekszik leleplezni, azt állítja, hogy ahogy télen, úgy nagy valószínűséggel most sincs szó terhességről. Simán lehet, hogy a karanténban felszaladt egy-két plusz kiló, amiből nem kell azonnal következtetéseket levonni.

Még több

Sztárhírek