5 sztár, aki lemondott a hírnévről és más állást vállalt

Nem véletlenül nem olyan aktívak, mint korábban…

Freddie Prinze Jr.

A 90-es és 2000-es években gyakorlatilag nem tudtál úgy moziba menni, hogy ne bukkanjon fel Freddie a nagyvásznon. A Scooby-Doo viszont elég nagy döccenőt jelentett a karrierjében ahhoz, hogy úgy döntsön, az energiái nagy részét inkább valami másra fordítsa. És mivel mindig is szerette a pankrációt, így csatlakozott a World Wrestling Entertainmenthez, hogy íróként, producerként és rendezőként részt vegyen a pankrátorok világában.

Kevin Jonas

2019-ben a 13 éves éned imái meghallgattattak: visszatért a Jonas Brothers! De mi történt a hat éves szünetük alatt? Mint tudod, Nick és Joe a saját szólókarrierjüket építették, Kevin viszont aktatáskára cserélte a gitárját. Megalapította a JonasWernert, ami egy építkezési vállalkozás, ami személyre szabott otthonok felépítésével és renoválással is foglalkozik. Aztán övé a Blu Market nevű cég is, ami az influenszereknek és a hirdetőknek segít egymásra találni, plusz létrehozta a Yood appot is, ami a saját ételrendelős alkalmazása.

Cameron Diaz

Cameron DiazMaszkban tett debütálása és az Annie című filmbéli utolsó szerepléséig minden alkalommal magával ragadta a közönséget. A lelkesedése és a tehetsége, ami csak úgy sugárzott a nagyvásznon az, ami miatt extra szomorú, hogy Cam visszavonult a színészettől 2014-ben. Azóta a sztár írt két könyvet – A test könyve az egészséges életmódról szól, A hosszú élet könyve pedig arról szól, hogyan élhetjük a lehető legjobban az életünket –, most pedig előrukkolt a saját, vegán bormárkájával is.

View this post on Instagram

Introducing @avaline! 🌟 It all started two years ago on a beautiful Los Angeles afternoon in the backyard with @katherinepower. We realized that we knew the contents of everything that went onto and into our bodies—why not wine? Our journey to answer that question led us to create @avaline, a range of clean wines. I’ve always believed that the key to wellness is balance. ⚖️ Creating a clean wine that is full of natural goodness and free from dozens of unwanted and undisclosed extras helps me find that balance when I’m enjoying a glass of wine. It’s wine at its purest, created for those who embrace the pleasure of a whole life and a relaxed approach to wellbeing. 🍷✨ Link in bio. Cheers to that! CD #avaline

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Amanda Bynes

Sokáig úgy tűnt, Amanda Bynes is csak egy újabb elrettentő példa lesz a gyereksztárok sorsával kapcsolatban. Miután olyan szuper filmekben játszott, mint a Micsoda srác ez a lány vagy a Miről álmodik a lány?, Amanda a nagy nyilvánosság előtt omlott össze. Szerencsére azonban, miután sikerült rendbe szednie a mentális egészségét, új karrier után nézett. 2014-ben beiratkozott egy divatiskolába, majd négy évre rá lediplomázott divattervezőként. Ezen felül bocsánatot kért a korábbi botrányos viselkedése miatt, és megfogadta, hogy mostantól a divatra fog koncentrálni.

Dylan Sprouse

Bár ikertestvére, Cole csak úgy lubickol a hírnévben, amit mostanság elsősorban a Riverdale Jugheadjének köszönhet. Dylan ezzel szemben a Zack és Cody élete után nem tért vissza egyből a filmezéshez, mint a tesója. Helyette inkább nyitott egy mézsör-főzdét Brooklynban. Ezelőtt a tesójával együtt a New York Egyetemre járt, és videojáték-tervezésből diplomázott. Viszont a karrierváltás nem volt 100%-os: Dylan hamarosan ismét felbukkan a mozikban, méghozzá a Miután folytatásában Trevor Matthews szerepében.

View this post on Instagram

Happy Birthday Cowboy! ♥️ 🤠 I love you !!

A post shared by Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on

Még több

Sztárhírek