Fülöp hercegnek nincs jó véleménye Harry és Meghan új életéről

Kiderült, mit gondol a herceg.

Fülöp hercegnek nincs jó véleménye Harry és Meghan új életéről

Ingrid Seward royal életrajzíró a Daily Mailen írta meg, mit gondol valójában Károly herceg Meghan és Harry lemondásáról. Károlyt már 6 éves kora óta arra nevelték, hogy fontos legyen a munka számára. Mindig másfél órával korábban érkezett a suliba, így bőven maradt ideje rendet rakni, letörölni a táblát és megöntözni a virágokat – kezdi Ingrid.

„Éppen ezért Fülöp nagyon sajnálja, hogy a royal család fiatalabb tagjai nem rendelkeznek hozzá hasonló értékrenddel. Szenvedett amiatt, hogy az unokája, Harry elhanyagolja a szolgálatot, elhagyja a szülőföldjét és mindent, ami fontos volt számára, hogy egy énközpontú celeb legyen Amerikában – folytatja az életrajzíró.

Fülöp a mai napig nem érti, mi volt annyira nehéz az unokája életében, ami miatt ilyen messze kellett mennie. A herceg is azt látta, hogy mindenük megvolt Angliában: gyönyörű otthon, egészséges fiúgyermek, és a lehetőség, hogy változásokat hozzanak létre a világban a jótékonysági munkájukon keresztül. „Egy olyan férfinek, aki elkötelezett amellett, hogy jót cselekedjen, nehéz elfogadnia, hogy az unokája lemondott a felelősségéről a házassága érdekében” – teszi hozzá az írónő.

A bennfentes szerint tehát Fülöpnek egyáltalán nem tetszik, hogy Harry és Meghan elköltözött és hátrahagyott mindent. Válószínű, hogy Erzsébet királynő is hasonló véleményen van, aki többször hangoztatta már, hogy várja vissza szeretett unokáját a brit birtokra.

Még több

Sztárhírek